Cel mai recomandat parfum pentru zodia ta. Care este aroma cea mai potrivită fiecărui semn

Cel mai recomandat parfum pentru zodia ta. Care este aroma cea mai potrivită fiecărui semn

Fiecărei zodii îi corespunde o aromă. Ce să alegi, în funcție de semnul în care te-ai născut? Floral, lemnos sau masculin? Iată și o altă modalitate de a-ți alege parfumul reprezentativ.

Ce parfum ți se potrivește, în funcție de zodie?

Uneori, o aromă te atrage inexplicabil. Alta ți se pare detestabilă. Astrologii sunt de părere că și zodia în care te-ai născut are un cuvânt de spus, atunci când vorbim de parfumul preferat.

Potrivit unui site american celebru de astrologie, o modalitate ingenioasă de a-ți alege parfumul este în funcție de semnul zodiacal în care te afli. Este ceva util și pentru persoanele care vor să facă un parfum cadou și poate nu știu ce să-ți aleagă.

Uneori, nu e deloc o idee rea să te lași pe mâna stelelor. Sunt mai în vârstă decât noi și sigur mai înțelepte. Hai să vedem cum miroase destinul!

Berbecul

Semn de foc, nativii sunt curajoși și asertivi. Natura acestei zodii este incitantă. Un parfum cu note de lavandă vine la fix pentru un Berbec. Îți va mai tempera agitația.

Taurul

Ești un semn elegant, sofisticat, ești seducătorul zodiacului. Îți recomandăm un parfum cu note de vanilie și migdale. Dulce amărui, exact ca tine. Este un parfum elegant, pozitiv, care te ajută să te împământezi.

Gemeni

Semn adorabil dublu, tu ai nevoie de candoare. Alege un parfum pe bază de lăcrămioare (mărgăritare). Mirosul lor este atât de viu și pătrunzător, întocmai ca personalitatea ta. Te va întineri. Doar că și lăcrămioarele au o parte ascunsă, exact ca tine. Consumate sunt otrăvitoare. Așadar, poți alege acest parfum atât de seducător .

Rac

Îți place siguranța mai mult decât orice. Toată ziua oferi oamenilor energia ta. Când ajungi acasă, vrei să te retragi în pace. Încearcă bețigașele parfumate Palo Santo. Provin dintr-un copac care crește în America de Sud și au capacitatea de a înlătura orice energie negativă a spațiului tău.

Leu

Semn patronat de Soarele însuși. Ai nevoie urgentă de o aromă solară, de citrice. Îți va face ziua mai frumoasă. Ești curajos și strălucitor, ca un parfum tropical. Îți place să ieși în evidență. Încearcă un parfum cu note de portocal sau grepfrut.

Fecioara

Ești o zeiță. Una cu capul pe umeri și cu picioarele bine ancorate pe pământ. Nu te tulburi ușor, așa că mergi pe o aromă de pin. Este minunată, fresh și-ți va aminti de casa ta cea curată.

Balanța

Ești un romantic incurabil. Iubești să iubești. Mizează pe roșu și pe un parfum cu nuanțe de trandafir. Nimic nu poate concura cu asta.

Mirosul trandafirilor este captivant pentru nativele Balanță

Mirosul trandafirilor este captivant pentru nativele Balanță

Scorpion

O divă absolută se naște în acest semn. Alege un parfum pe bază de iasomie. Este aroma asociată cu misterul și puterea. Adică trăsăturile de bază ale unui Scorpion. Ai grijă la acest sex-appeal, poate fi fatal!

Săgetător

Nativul liber gânditor, obsedat de vindecare, filozofie și spiritualitate. Aroma ta este eucaliptul. Mizează pe ea, îți va completa perfect personalitatea.

Capricorn

Misterul din apele adânci tu ești. Nativul misterios și interiorizat. Astrele îți recomandă vanilia. Doar ea, simplă și plenară. Îți va completa personalitatea fascinantă.

Vărsător

Ești cel mai intelectual semn. Un inovator, un revoluționar. Aroma ta este cea pe bază pe cuișoare, un miros puternic, dominant, complex și puternic, dar rebel și stimulator. Așa cum este și mintea ta.

Pești

Nativii hippie ai zodiacului. Ei sunt mereu creativi și au fantezii legate de cineva. Astrele spun că aroma de patchouli îți va veni mănușă. Este întunecată, de pământ, cu tente de mosc, te va purta în alte timpuri, acolo unde vrei și tu să te teleportezi.

Foto: Pixabay

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”