Cel mai scump apartament din Brooklyn, scos la vânzare cu 32 de milioane de dolari

Cel mai scump apartament din Brooklyn, scos la vânzare cu 32 de milioane de dolari

Un luxos apartament de 1.000 de metri pătrați din New York a fost scos la vânzare cu 32 de milioane de dolari, scrie ziarul 'La Libre Belgique', susținând că acesta este cel mai mare preț solicitat pentru o locuință în cartierul Brooklyn. Cotidianul prezintă și câteva imagini din uriașul apartament, în care locuiesc doar două persoane: Stuart Leaf, fondatorul fondurilor de investiții Cadogan Management, și soția sa, Claire.

Conform declarațiilor acestora, motivul vânzării este legat tocmai de dimensiunile neobișnuit de mari ale apartamentului. El a povestit în 'Wall Street Journal' că într-o bună zi a primit un telefon de la consoarta sa care îl întreba când va reveni acasă. Nu băgase de seamă că el sosise de ...trei ore, a spus, în glumă, milionarul american.

Amplasat într-un fost depozit de pe cheiurile din New York, actualul apartament a rezultat din unirea altor trei, situate la etajele 10, 11 și 12 ale imobilului. După amenajările făcute de familia Leaf, locuința are 14 încăperi, între care șase băi și o imensă cameră de zi cu vedere de invidiat. Proprietatea mai este dotată cu o cameră pentru vinuri, în care sunt depozitate 3.500 de sticle, o sală de proiecții și o alta pentru sport (în care există și un panou de escaladă!). La toate acestea se adaugă o terasă de 23 de metri pătrați, de unde se pot admira Statuia Libertății, podul Brooklyn și Manhattanul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi dezvăluiri despre „gaura neagră” a lui Ciolacu

2 Voi vedeți ce pregătesc americanii? Nici filmele SF n-au mers atât de departe...

3 VIDEO Rareș Bogdan, afacere sub acoperire: a dat un covrig pe două mere

4 „Cea mai detestată femeie din Marea Britanie” cere 200 de dolari invitaților la masa sa de Crăciun

5 Fanii CFR Cluj, atac fără precedent la adresa lui Emil Boc