Cel mai tânăr pacient din ţară decedat din cauza COVID-19 este din Galaţi

Cel mai tânăr pacient din ţară decedat din cauza COVID-19 este din Galaţi

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a înregistrat, luni, decesul celui mai tânăr pacient infectat cu COVID-19, un bărbat de 18 ani internat la Spitalul CFR din Galaţi.

Tânărul avea mai multe comorbidităţi, cea mai gravă fiind o tumoră cerebrală. El a fost internat la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti, de pe 24 iulie până pe 12 august. Pe data de 12 august a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Galaţi, unde la internare a fost testat pentru COVID-19, rezultatul ieşind pozitiv. Ulterior, a fost transferat la Spitalul CFR Galaţi, spital suport COVID, unde s-a înregistrat şi decesul.

"În ultimele 24 de ore, în judeţul Galaţi s-au înregistrat 15 noi cazuri de persoane pozitive la SARS-CoV-2 şi două decese. Unul dintre aceste decese s-a înregistrat la o persoană cu o vârsta fragedă care avea şi alte comorbidităţi", a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.

De la începutul pandemiei, în judeţul Galaţi, 3.057 de persoane au fost confirmate pozitiv la COVID-19, dintre care 2.441 au fost declarate vindecate, iar 150 au decedat. Un număr de 195 persoane sunt izolate şi 440 în carantină. Opt paturi sunt ocupate la ATI COVID de la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Până în prezent, au fost efectuate 25.954 de teste. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Mihai Simionescu, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”