Cele mai amuzante meme cu Jerry’s Pizza după reținerea lui Andrew Tate

Cele mai amuzante meme cu Jerry’s Pizza după reținerea lui Andrew Tate

Twitter este plin de postări referitoare la arestarea lui Andrew Tate, iar internauții cred că autoritățile române au aflat că acesta este în țară datorită unor cutii de pizza de la lanțul de pizzerii Jerry's Pizza într-un videoclip postat de britanic.

Andrew Tate alături de cutiile de Jerry's Pizza / Foto: Profimedia

Joi dimineață, procurorii DIICOT au efectuat percheziții la frații Tate. Cei doi sunt acuzați de grup infracțional și viol. În urma descinderilor, cei doi frați au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia au devenit cunoscuți în mediul online pentru postările în care își etalează viața extravagantă.

Una dintre ultimele postări ale lui Andrew Tate s-a viralizat în urma unei discuți i pe care a avut-o cu Greta Thunberg în legătură cu mașinile pe care le deține și poluarea pe care o produc.

„Bună ziua Greta Thunberg. Am 33 de maşini. Bugatti-ul meu are un motor W16 quad turbo de 8 litri. Cele două Ferrari de curse ale mele au un V12 de 6,5 litri. Acesta este începutul. Vă rog să-mi trimiteţi adresa dvs. de e-mail ca să vă pot trimite o listă completă a colecţiilor mele de maşini şi a emisiilor uriaşe ale acestora”.

În câteva ore a venit replica activistei: „Sigur, te rog, luminează-mă. Scrie-mi la smalldickenergy@getalife.com”.

În urma acestui schimb de replici, Andrew Tate a făcut un video în care o tachinează pe Greta Thunberg, în acesta apărând și cutiile de pizza.

Internauții au profitat de moment și au postat mai multe meme-uri despre această întâmplare.

„Zilele astea, dacă comanzi o pizza în România, vei fi arestat și dus la închisoare”, a scris un internaut.

„Curierii de la Jerry's Pizza, după ce l-au dat pe Andrew pe mâna poliției pentru că nu au primit destul bacșiș”:

„Imagini live cu Greta Thunberg petrecând la Jerry’s Pizza când l-au prins pe Andrew Tate”:

„Jerry’s Pizza, după ce a auzit cum a aflat guvernul român că Andrew Tate este în țară: Pizza niciodată nu a rănit pe nimeni”:

„Patronul Jerry’s Pizza”:

Greta Thunberg a continuat șirul de ironii la adresa lui Andrew Tate în această direcție, precizând că „Așa se întâmplă când nu reciclezi cutiile de pizza”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?