Cele mai bune oferte de Black Friday

Cele mai bune oferte de Black Friday

Noiembrie vine cu cea mai așteptată perioadă de reduceri din an: Black Friday. Dacă în America este o singură zi, cea de 26 noiembrie, în România sunt mai multe valuri de reduceri. Poți găsi oferte foarte prietenoase cu bugetul tău pentru produsele dorite. 

Cele mai bune oferte le poți găsi la telefoane, televizoare și electrocasnice. În funcție de cerințele clienților, retailerii fac reduceri substanțiale pentru cele mai căutate produse. Atunci când cumperi online, poți compara prețurile de pe mai multe site-uri și poți alege oferta cea mai bună. 

Ar trebui să ții cont de faptul că volumul mare de comenzi va întârzia livrarea produsului dorit. Dacă îți dorești acel produs mai repede, poți merge să-l cumperi direct din magazin, sau poți planifica ridicarea lui din cel mai apropiat magazin.

Ce produse vor fi reduse de Black Friday

Criza cipset-urilor de anul acesta nu a împiedicat cei doi mari jucători de pe piața smartphone-urilor, Samsung și Apple, să lanseze noi game de telefoane care să aducă tehnologii inovatoare. Dacă Apple a adus cel mai rapid cip de smartphone și o baterie cu o durată impresionantă de viață, estetică și funcționalitate pentru noile produse, Samsung aduce un ecran de mari dimensiuni cu interacțiuni intuitive pentru filme și jocuri, dar și viteză; un alt model pliabil și o nouă perspectivă a modului în care faci fotografiile.

Telefonul nu mai este doar un simplu dispozitiv de comunicare. Acesta s-a transformat într-un aparat foto & video profesional, tabletă pentru prezentările de la birou, mini tv portabil pentru timpul liber, dar și consolă pentru jocul preferat.

Serialele care te țin cu sufletul la gură se văd mai bine pe televizoarele inteligente. Ai parte de o experiență cinematografică la tine acasă, iar o pungă de popcorn și un pahar cu suc te vor face să te simți ca la cinema. Urmărește modelul de televizor preferat și ia-l cu cea mai bună reducere de Black Friday!

Drumurile zilnice, lungi sau scurte, necesită anvelope potrivite. Este sezonul schimbului de cauciucuri. Dacă nu ți-ai schimbat încă anvelopele de iarnă, este bine să verifici reducerile la anvelope de Black Friday. 

Ce reduceri se fac de Black Friday

Marii retaileri anunță cea mai mare reducere de Black Friday de până la 60% la produse și multe oferte surprinzătoare. Deoarece Crăciunul se apropie, poți urmări reducerile de Black Friday pentru acele produse pe care vrei să le dăruiești.

Reduceri poți găsi și la parfumuri, dar și la cosmetice. O reducere de până la 50% poate fi semnificativă pentru bugetul unei femei preocupate de frumusețe.

Dacă ai un copil care este pasionat de gaming sau chiar tu, urmărește reducerile pentru PS4 și PS5. Cele mai râvnite console și jocuri beneficiază de reduceri foarte bune în această perioadă.

Oferte de vacanță - travel

Nu aștepta târgurile de vacanță și verifică ofertele de Black Friday. Ce alegi? O destinație exotică: Maldive, Egipt, Dubai sau vrei să redescoperi România? De Black Friday planifică-ți călătoria și prinde reducerile speciale.

Ce poți găsi în Maldive? Plaje cu nisip auriu, apă cristalină și sporturi nautice pentru toate gusturile. Un paradis tropical, care îți va oferi o experiență de neuitat. 

Curios să afli mai multe despre faraoni, Piramide și Sfinx? Egiptul, mereu misterios, îți deschide lumea plină de istorisiri din cele mai vechi timpuri, cultură și civilizație păstrată de mii de ani. Imortalizează fiecare moment atât în poze, cât și în suflet. 

Dubai este magnific în orice anotimp. Economisește la sejur pentru a te bucura de cumpărături prin mall-urile din Dubai. Nu uita să vizitezi și Burj Kalifa, Burj Al Arab, Aquaventure Waterpark, fabulosul Acvariu, dar și Miracle Garden.

Bucură-te de Black Friday și de cele mai mari reduceri din an!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…