Cele mai infidele zodii. Bărbații care își trădează partenerele privindu-le în ochi, cum îți dai seama

Cele mai infidele zodii. Bărbații care își trădează partenerele privindu-le în ochi, cum îți dai seama

Nativii a cinci zodii se află pe locuri fruntașe când vine vorba despre a-și trăda partenerii. Așadar, este indicat să-i ocoliți cât de mult puteți pentru că vă vor aduce suferință și multă dezamăgire în viață.

Berbecii sunt cel mai puțin fideli Foto Shutterstock

Unii dintre ei înșală din plictiseală, obișnuință sau, pur și simplu, așa sunt ei construiți. Sunt partenerii ideali pentru relații extraconjugale.

De departe, bărbații născuți în zodia Berbec sunt unii dintre cei mai puțin fideli oameni. De asemenea, sunt orgolioși și au nevoie de atenție.

Au aptitudini de amant și își pierd rapid interesul pentru jumătatea lor.În cazul Berbecilor, focul pasiunii se cam stinge după ce îşi câştigă partenerul, fiind mai atraşi de lupta în sine decât de finalitatea ei, scrie viva.ro.

Din punct de vedere sexual, ei dețin armele seducţiei şi aşteaptă parteneri dornici de cât mai multe experienţe interesante.

Carismatici și nu stau locului

Gemenii sunt carismatici, glumeți, dar nu pot sta locului. Sunt deschişi spre distracţii şi cu sexualitate debordantă, Gemenii pot fi amanţii perfecţi. Nu pun mult suflet într-o relație, pentru că fericirea lor constă într-un erotism accentuat şi în inventivitatea sexuală a partenerului, potrivit realitatea.net.

Gemenii reprezintă zodia cea mai extrovertită , sociabilă și aventuroasă din universul astral. Se înddrăgostesc repede şi fără limite, dar devin la fel de repede dezinteresaţi. Te vor înșela chiar dacă vor susține că te iubesc în continuare.

Iubesc profund, dar le place flirtul

Cei născuţi sub semnul Leului se implică în relaţiile de lungă durată, dar în momentul în care înțeleg faptul că nu mai sunt șanse de salvare, aleg despărțirea imediat.

Cei guvernati de zodia Leu iubesc profund, sincer, dar le place enorm şi flirtul ca joc erotic. Iar dacă dorinţele lor sexuale nu le sunt îndeplinite, mai mult ca sigur vor înşela.

Se plictisesc repede

Un bărbat născut sub influenţa astrală a Săgetătorului va înşela maximum, pentru că ei iubesc mai mult ca oricine libertatea şi aventura. Se plictisesc repede şi urăsc monotonia. Urăsc să fie ținuti din scurt.

Urăsc regulile

Cei născuţi sub semnul zodiacal Vărsător urăsc regulile, vor libertate, motiv pentru care vor aalege pentru timp îndelungat singurătatea. Bărbaţii ghidaţi de zodia Vărsător sunt printre puţinii capabili să ierte mici infidelităţi şi tot cei care se căsătoresc cu greu, abia în momentul în care sunt convinși că acest angajament nu le va submina libertatea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

5 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene