Cele mai manipulatoare 5 zodii. Ajungi să faci fix ceea ce-și doresc ele. Sunt cele mai periculoase semne ale horoscopului

Cele mai manipulatoare 5 zodii. Ajungi să faci fix ceea ce-și doresc ele. Sunt cele mai periculoase semne ale horoscopului

Oamenii în general au tendința de a manipula și uneori fac acest lucru chiar în mod inconștient pentru a-și acoperi defectele sau pentru a direcționa lucrurile în favoarea lor. Unele zodii au însă o abilitate ceva mai aparte și de multe ori victimele lor nici nu-și dau seama de ce se întâmplă.

Cinci zodii, cu precădere, au o afinitate în a-i convinge pe alții să facă ce doresc și o fac chiar în mod natural de multe ori. Asta nu înseamnă că trebuie să ne ferim de toți cei care sunt născuți sub aceste semne zodiacale, dar aflând mai multe detalii putem fi precauți în anumite situații.

Scorpion

Scorpionii au o personalitate foarte convingătoare, tind să fie secretoși, să nu aibă încredere și să devină foarte ușor geloși. Toate aceste caracteristici pot duce cu ușurință la manipulare. Dacă se ajunge în această situație, cei născuți în această zodie pot fi foarte convingători atunci când vă învinovățesc de ceva și veți ajunge să vă puneți chiar întrebări dacă nu ați greșit cu ceva.

Rac

Ce născuți sub acest semn sunt foarte intuitivi și dacă aceste intuiții merg într-o direcție greșită pot avea tendințe de manipulare. Racii vor transforma această parte de manipulare într-o modalitate de a se proteja pe ei, dar și pe cei care le sunt dragi.

Gemeni

Persoanele născute în această zodie sunt extrem de atenți, gânditori, dar în același timp nehotărâți. Această combinație, în situațiile lor de indecizie, poate duce la manipulare. Gemenii, în încercarea lor de a-și acoperi indecizia, vor începe să găsească greșelile altora și vor arunca vina pe ceilalți. Nativii din această zodie pot fi printre cele mai manipulatoare persoane.

Pești

Peștii sunt, în general, dispuși să ajute pe cei din jur din altruism, dar nicio persoană nu poate fi mereu altruistă. În cazul în care nu va câștiga nimic, va continua să joace rolul de persoană binevoitoare pentru a manipula și a obține beneficii.

Leu

Cei născuți sub zodia Leului pot fi manipulatori inteligenți. Ei sunt de obicei direcți când trebuie să-și asume ceva și îți vor spune că vor același lucru pe care îl ai și tu și vor să-l obțină ei înșiși. Sub acest pretext te vor manipula și nici nu vă veți da seama că se întâmplă acest lucru.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”