Cele mai orgolioase zodii. Nu-și vor călca pe mândrie nici măcar pentru a fi cu persoana iubită

Cele mai orgolioase zodii. Nu-și vor călca pe mândrie nici măcar pentru a fi cu persoana iubită

Toți avem o oarecare doză de mândrie, dar unele semne zodiacale au mult peste media generală. Aceste trei zodii nu-și vor călca în picioare mândria în niciun caz, orice s-ar întâmpla. Sunt capabile să renunțe la persoana iubită, doar pentru ca orgoliul lor să rămână integru.

Cei mai orgolioși

Aceste zodii vor ca lucrurile să fie așa cum vor ei și cred sincer că au multe de oferit, dar singura condiție este ca toată lumea să asculte și să facă ceea ce le spun ei să facă. Pentru că, dacă nu o fac, acest lucru s-ar reflecta asupra lor și le-ar arăta că sunt mai puțin decât credeau ei că sunt.

Când vine vorba de iubire, vom vedea la aceste semne zodiacale tipuri similare de comportamente. Dacă ei sunt „liderul”, atunci vor cere ca iubiții lor să acționeze în anumite moduri și vor face acest lucru sub pretextul că „ei știu ce este mai bine”. Dacă partenerii vor respinge „oferta”, mândria acestor nativi va fi zdrobită pur și simplu, numai la gândul că partenerii cred cred că știu cum să își trăiască propria viață. Aici este punctul în care, în mod normal, ar trebui să înceapă negocierile. Dar asta este valabil la alții, nu în cazul acestor trei zodii. Acestea vor prefera să plece , decât să-și vadă mândria călcată în picioare.

Trei semne zodiacale care sunt exagerat de mândrie:

1. Gemeni

(21 mai - 20 iunie)

Mândria și Gemenii. Acest semn zodiacal se mândrești enorm, iar când este pus la îndoială - de oricine - se simte jignit în moduri aproape comice. Nu acceptă criticile sub nicio formă. Se va apăra cu orice preț, doar pentru ca orgoliul lui să nu aibă de suferit.

Uneori nu suportă nici măcar să li se pună întrebări despre ei . Li se pare ofensator chiar să li se pună astfel de întrebări, de parcă cei care întreabă s-ar îndoi de genialii Gemeni. „Se îndoiesc atât de mult de tine încât trebuie să întrebe?”, este ceea ce gândesc Gemenii în astfel de situații. Ceea ce se observă la ei este că iau totul mult prea în serios. Mândria lor îi împiedică să ia totul mai ușor.

2. Leu

(23 iulie - 22 august)

Nu există nimeni pe Pământ care să nu-și dorească să culeagă răsplata unei fețe zâmbitoare după ce au făcut ceva frumos pentru ei. Dar pentru Leu, asta este aparte. Ai fost foarte generoasă cu partenerul tău romantic și, deși vezi că este mulțumit, vrei să vezi mai mult decât atât. Vei simți că ți se datorează ceva în schimb de către partenerul tău și vei fi oarecum nemulțumită de reacția acestuia la generozitatea ta.

Vrei ca să partenerul tău să acționeze într-un anumit fel și te simți nemulțumită și rănită când nu o face. Acum, mândria unui Leu va ieși în evidență la cel mai înalt nivel. Dar Leul ar trebui s ia o decizie: vrea să lupte, sau vrea să simtă iubirea.

3. Fecioară

(23 august - 22 septembrie)

Fecioara este genul care le spune tuturor despre cum va evolua ea și cum va ajunge un mare star, iar acum așteaptă ca toți ceilalți să privească cum se ridică. Dar, dacă peste un timp, cineva încearcă să-i amintească despre acele promisiuni de „înălțare”, se vor simți exagerat de jigniți și ofensați. Dar Fecioarele ar trebui, poate, să se gândească la faptul că ar trebui să vorbească mai puțin despre ei și despre planurile lor, care nu întotdeauna pot fi duse la bun sfârșit. Însă, dacă o să le spui asta, mândria lor va fi zdrobită. Iar dacă ceastă remarcă va veni de la persoana iubită, Fecioara se va îmbufna și probabil se va retrage.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?