Cele trei zodii cel mai grav afectate de Saturn în Pești. De ce le este frică nu scapă, nimic nu se leagă

Cele trei zodii cel mai grav afectate de Saturn în Pești. De ce le este frică nu scapă, nimic nu se leagă

Ele sunt cele mai afectate 3 zodii de Saturn în Pești. Din 7 martie 2023, nimic nu mai este la fel, pentru o perioadă bine delimitată, de trei ani! Toate zodiile vor trece prin schimbări majore, însă trei sunt puternic afectate de noua conjunctură planetară.

Saturn este planeta karmei, a legilor, a normelor și a restricțiilor.

Tranzitul lui Saturn în constelația Peşti aduce mari schimbări pentru toate zodiile în următorii trei ani. Iar transformarea a început deja. Astrologii atenționează întotdeauna: atât aspectele negative, cât și cele pozitive, nu se manifestă în continuu. Există anumite zile mai nefaste, care favorizează, permit ca ițele Universului să se încurce.

Din păcate, trei semne sunt profund provocate de această mutarea a lui Saturn în semnul Peștilor. Practic, trăirile lor vor fi cele mai intense în următorii trei ani. Va fi o perioadă de transformare, de conștientizare și, până la urmă, de împuternicire. Căci situațiile limită sunt cei mai buni profesori.

Aceste zodii vor funcționa la capacitate maximă, mai ales că în tranzitul Peștilor avem tendința de a fi foarte emotivi, atenționează astrologii americani.

Trebuie să ne amintim cine suntem cu adevărat. Nu va fi ușor, însă nici un capăt de drum. Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți duce.

Iată zodiile cele mai afectate de mutarea lui Saturn în Pești

Berbecul

Nu vei conștientiza toate fricile tale, însă le vei recunoaște, când te vor confrunta. Vei ajunge în punctul în care să înțelegi de ce te afli într-o anume situație. Tranzitul lui Saturn în Pești vrea să-ți vorbească de emoții, în timp ce tu te vei opune. Ce Berbec are chef să-și confrunte emoțiile? Acești nativi tind să fie cât mai realiști, ”pentru a funcționa într-o lume crudă și rea.”

Nu-ți plac deloc efuziunile sentimentale și nici ideea că nu-ți vei putea fenta fricile. Vei depăși situațiile limită cu bine, însă vei considera că totul a fost doar o piedică neavenită.

Balanța

(23 septembrie - 22 octombrie)

Acul cântarului se va cam destabiliza pentru tine, Regina echilibrului! Și îți va aduce o plată karmică în toată regula. Știai că va veni, te așteptai, pentru că totul în Univers are și plată, și răsplată. Doar că sperai să nu se întâmple așa repede. Situația te îngrijorează și te va face ursuz(ă).

Asta e ”magia” lui Saturn în Pești. E vorba de răsplată, dacă ai făcut ceva considerat greșit, dacă ai înșelat sau furat, ghici ce? Acest tranzit va reechilibra lucrurile.

Pești

(19 februarie - 20 martie)

Ești semnul în care Saturn s-a instalat și nu-ți va fi comod, spun astrologii americani . Această planetă te va influența puternic în acești trei ani. Va fi experiența care te va maturiza, care te va ajuta să înțelegi valoarea lucrurilor și a oamenilor. Vei fi bântuit de gânduri negre, iar o soluție pentru a scăpa de ele este meditația. Aceasta însă nu te va scăpa întotdeauna.

Te va măcina frica și sentimentul că nu mai deții controlul asupra vieții tale. Așa vor prinde viață fricile tale cele mai mari: mental. Vei fi afectat de hipersensibilitate, însă va trebui să-ți amintești continuu că doar gândurile tale te pot aduce în pragul disperării, când vei învăța să le controlezi, va fi bine. Să nu le hrănești și să te adaptezi unei noi viziuni.

Foto: Shutterstock

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă