Cetățean olandez, găsit decedat într-un hotel din Brașov

Cetățean olandez, găsit decedat într-un hotel din Brașov

Un cetățean olandez a fost găsit mort luni la prânz într-un hotel din Brașov, descoperirea fiind făcută de camerista care a venit să facă curățenie, a precizat, marți, comisarul șef Ioan Necșulescu, reprezentant al Inspectoratului Județean de Poliție.

"Vă confirm că a fost găsit decedat un cetățean olandez, cel mai probabil turist la Brașov. Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov a preluat acest caz, iar ancheta este în desfășurare. Corpul acestuia se află la Serviciul de Medicină Legală Brașov pentru necropsie. Așteptăm în cursul zilei de marți rezultatele necropsiei pentru a ne putea pronunța asupra cauzei morții cetățeanului olandez. Pe măsură ce vom avea și alte detalii le vom da publicității", a declarat pentru AGERPRES, comisarul șef Ioan Necșulescu.

Camerista care a găsit trupul bărbatului a anunțat imediat conducerea hotelului, ulterior fiind chemată poliția. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD, însă medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului. S-a luat legătura cu Ambasada Olandei la București, conform legislației în vigoare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren