Ceva fierbe în Rusia! Putin a demis alți cinci generali!

Ceva fierbe în Rusia! Putin a demis alți cinci generali!

Ceva fierbe în Rusia! Putin a demis alți cinci generali! Presedintele rus a dat afara cinci generali si un colonel de politie, potrivit grupului media RBC cu sediul la Moscova, citat de Newsweek USA .

Putin ar fi emis luni un decret prin care cinci generali de la Ministerul rus de Interne au fost concediati din posturile lor.

RBC a raportat miercuri ca a obtinut o copie a decretului lui Putin si a enumerat numele si functiile persoanelor care ar fi fost demise din posturile lor.

Printre cei concediati se numara generalul-maior de politie Vasily Kukushkin, care era seful Departamentului Ministerului Afacerilor Interne pentru regiunea Vladimir; generalul-maior Alexander Laas, seful adjunct al Departamentului principal al Ministerului Afacerilor Interne pentru teritoriul Altai si generalul-maior Andrey Lipilin, seful Departamentului Ministerului Afacerilor Interne pentru regiunea Iaroslavl.

Generalul-maior Alexander Udovenko, din cadrul Directiei Ministerului Afacerilor Interne, si generalul-maior Iuri Instrankin, seful adjunct al Departamentului pentru Logistica si Sprijin Medical al Ministerului Afacerilor Interne, ar fi fost, de asemenea, concediati.

De asemenea, Putin l-ar fi concediat pe colonelul de politie Emil Mosin, care a fost primul adjunct al sefului Centrului de Criminalistica al Ministerului Afacerilor Interne.

Informatiile privind cele mai recente concedieri vin dupa ce Putin ar fi demis luna trecuta alti oficiali de rang inalt. La 19 mai, Ministerul britanic al Apararii a anuntat ca Putin a concediat doi comandanti de rang inalt – generalul-locotenent Serhiy Kisel, care a comandat Armata 1 de tancuri a Garzii, si viceamiralul Igor Osipov de la Flota Marii Negre.

Osipov ar fi fost concediat in urma scufundarii navei amiral rusesti Moskva, care a fost o rusine majora pentru rusi, dar considerata o victorie semnificativa de catre ucraineni.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”