CFR Cluj, calificată în sferturile Cupei României, după 1-0 cu Gaz Metan Mediaş

CFR Cluj, calificată în sferturile Cupei României, după 1-0 cu Gaz Metan Mediaş

CFR Cluj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, în deplasare.

Golul campioanei a fost marcat de George Ţucudean (64), cu un şut fără preluare, după o lovitură liberă executată de Ciprian Deac.

Fundaşul Mario Camora, căpitanul clujenilor, a fost unul dintre eroii meciului, respingând în două rânduri de pe linia porţii, în min. 77 la mingea expediată de Boubacar Fofana şi în min. 85 la balonul trimis de Carlos Fortes.

În campionat cele două echipe au terminat nedecis, 0-0, la Mediaş, în etapa a şasea.

În sferturile competiţiei s-au mai calificat echipele Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, FC Hermannstadt, finalista din sezonul trecut, FC Viitorul Constanţa, ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Astra Giurgiu .

CS Gaz Metan Mediaş - FC CFR 1907 Cluj 0-1 (0-0), Stadion Gaz Metan - Mediaş
A marcat: George Ţucudean (64).
Cartonaş roşu: Răzvan Pleşca (Gaz Metan - portar, 32).
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitri asistenţi: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Dan Jiga (Bistriţa) - CCA, Sorin Cojocaru (Bucureşti) - FRF


AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale