CFR, veşnic nemulţumită: Campioana se revoltă după a primit ce a cerut. Declaraţii incendiare

CFR, veşnic nemulţumită: Campioana se revoltă după a primit ce a cerut. Declaraţii incendiare

CFR Cluj s-a făcut deja de râs în Europa, după eliminarea suferită în turul I preliminar al Ligii Campionilor, cu Pyunik Erevan (Armenia). După acest dezastru fotbalistic, campioana a ajuns în turul II preliminar al Conference League, fază în care, joi (ora 20.30, Digi Sport 1) va întâlni „redutabila“ Inter Club d'Escaldes (Andorra) în Gruia.

Conform programului iniţial, CFR ar fi trebuit să joace apoi, sâmbătă, în Liga I cu „U“ Craiova, echipa lui Adrian Mititelu. Întâlnirea era programată pentru ora 21.30. Astăzi însă, Liga Profesionistă de Fotbal a amânat acest meci pentru duminică. Atenţie: decizia s-a luat la cererea CFR-ului, care a dorit să aibă o zi în plus de odihnă după o confruntare europeană.

Şocant e că, după ce a primit ce a cerut, CFR s-a revoltat. Pentru că LPF a anunţat că meciul „U“ Craiova – CFR, amânat pentru duminică, se va disputa de la ora 16.00. Imediat, preşedintele ardelenilor, Cristi Balaj, a reacţionat pe gsp.ro , criticând programarea Ligii.

Ce a spus Cristi Balaj?

*Este o bătaie de joc, se anunţă caniculă la ora aia! Îmi doresc să fie salvări multe la meci, pentru că integritatea jucătorilor va fi pusă în pericol.

*Cine îşi asumă ce ar putea să se întâmple? Vor fi 40 de grade la acea oră în Craiova, iar la nivelul solului se vor resimţi 45!

*Se pare că pentru Ligă nu contează calitatea jocului, integritatea jucătorilor, numărul de spectatori şi audienţa, contează doar ca meciul să fie pus la orice oră pentru a fi bifat. Nimeni nu se gândeşte la jucători, şi-au bătut joc de ei prin această programare!

Cum arată programul modificat din etapa a 2-a

Vineri: Mioveni - Farul (20.30)

Sâmbătă: Voluntari - Botoşani (20.30)

Duminică: Sepsi - FC Argeş (12.00)

Duminică: „U“ Craiova – CFR Cluj (16.00)

Duminică: „U“ Cluj - CS U Craiova (18.30)

Duminică: Rapid - FCSB (21.30)

Luni: Chindia - Hermannstadt (18.30)

Luni: UTA - Petrolul (21.30)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...