Charlene de Monaco a lipsit de la Balul Rozelor. Un divorț iminent sau ostilitatea cumnatei Caroline?

Charlene de Monaco a lipsit de la Balul Rozelor. Un divorț iminent sau ostilitatea cumnatei Caroline?

Este deja al treilea an consecutiv în care Prințesa Charlene de Monaco absentează fără motiv de la prestigiosul Bal al Rozelor din Principat.

Familia princiară la Balul Rozelor, minus Charlene de Monaco

Balul Rozelor, cel mai așteptat eveniment monden din Principatul de Monaco a avut loc sâmbăta trecută, cu participarea aproape integrală a familiei princiare.

Prințul Albert de Monaco și sora sa mai mare, Prințesa Caroline de Monaco, au fost gazdele evenimentului caritabil organizat, ca în fiecare an, în Salle des Étoiles a clubului Sporting Monte-Carlo.

Prințul Albert și sora sa au fost însoțiți în seara cea mare de copiii lui Caroline, Andrea Casiraghi și soția sa, Tatiana Santo Domingo, Pierre Casiraghi și soția acestuia, Beatrice Boromeo, Charlotte Casiraghi și partenerul ei, Dimitri Rassam, și Prințesa Alexandra de Hanover și iubitul ei, Ben Sylvester Strautmann.

Zvonurile despre divorț, din ce în ce mai supărătoare

Însă faptul că Prințul Albert a mers singur la bal, fără soția sa, Charlene, a dat apă la moară celor ce vorbesc despre un iminent divorț la palatul princiar . Mai mult, în timpul unei apariții la Milano, de vinerea trecută, Prințesa Charlene ar fi fost văzută fără verighetă, iar acest lucru a venit după ce revista franceză Royauté a susținut că Prințul și Prințesa de Monaco sunt în proces de separare. Bineînțeles că zvonul a fost negat vehement de către reprezentanții palatului, iar faptul că Charlene și Albert au apărut împreună la gala Monaco Women Forum Awards, pe 24 martie, a mai liniștit îngrijorarea generală.

O altă teorie pentru absența lui Charlene, dacă ar fi să ne luăm după cele scrise de ziarul italian Il Messaggero, este că soția lui Alberto nu este dorită de Caroline de Monaco la acest bal și nici ea, la rândul ei, nu-și dorește să participe la prestigioasa gală.

Se spune că Charlene și cumnata sa, Prințesa Caroline de Monaco, nu s-au înțeles niciodată pe deplin. Caroline consideră că comportamentul și felul de-a fi al soției lui Alberto sunt bizare, iar aceasta din urmă ar fi avut mereu meciuri cu Caroline care, de la moartea mamei sale, Grace Kelly, în 1982, a primit rolul vacant de „Prima Doamnă a Principatului”. Și a continuat să se comporte ca atare, chiar și după ce Albert s-a căsătorit cu Charlene, în 2011.

Ei bine, tensiunile dintre cele două femei ar fi atât de mari, încât Prințesa Caroline de Monaco și-ar dori să n-o întâlnească niciodată pe soția fratelui său la evenimentul organizat de ea în fiecare an, în prestigioasa Salle des Étoiles din complexul Sporting Monte-Carlo. Și, cel puțin în ultimii trei ani, acest lucru nu s-a întâmplat.

Foto: Getty Images, Profimedia, Facebook

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria