Chef Sorin Bontea, accidentare dureroasă pe platoul emisiunii Chefi la Cuțite. Cum s-au întrecut jurații în pauza de filmare

Chef Sorin Bontea, accidentare dureroasă pe platoul emisiunii Chefi la Cuțite. Cum s-au întrecut jurații în pauza de filmare

În a cincea ediție din sezonul 11 Chefi la Cuțite, cei trei jurați au făcut show chiar și în pauza de filmare. Camerele au surprins un moment amuzant dar și dureros pentru Sorin Bontea care s-a accidentat în timpul unei competiții dintre cei trei chefi.

FOTO a1.ro

Chef Florin Dumitrescu i-a pus pe toți să elibereze platoul în timpul pauzei de filmare și i-a provocat pe ceilalți jurați la o cursă de alergare. Deși totul părea o glumă, cei trei chefi au devenit foarte serioși, fiind competitivi de fel.

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut primul cursa și a fost mândru de performanța obținută, chiar dacă ceilalți doi i-au reproșat că a furat startul. Chef Florin Dumitrescu și-a pierdut echilibrul când a început să alerge și a avut parte de o căzătură destul de dureroasă.

FOTO a1.ro

FOTO a1.ro

„A început balamucul!”, a spus chef Sorin Bontea, după ce colegul său a cerut o a doua șansă în cursă, relatează a1.ro .

Chef Sorin Bontea a presimțit că nu va ieși bine din treaba asta, dar tot a participat la cursă. Juratul a alunecat pe parchet și a căzut foarte tare, lovindu-se la picior.

FOTO a1.ro

FOTO a1.ro

„Mă mănâncă pe mine pe undeva. Am făcut judo când eram mic. Mă doare genunchiul de nu mai pot”, a spus Bontea după ce s-a accidentat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...