„Chefi la cuțite“. Cătălin Scărlătescu, la capătul răbdării: „Sunt plin de nervi. E cutremur în echipă azi“ FOTO

„Chefi la cuțite“. Cătălin Scărlătescu, la capătul răbdării: „Sunt plin de nervi. E cutremur în echipă azi“ FOTO

Risc Seismic

O nouă provocare încinge spiritele în platoul show-ului culinar de la Antena 1, iar lupta va fi aprigă, mai ales că o echipă este deja în avantaj.

Cătălin Scărlătescu face ordine în echipa sa FOTO Antena 1

În seara aceasta, la „Chefi la cuțite“, competiția continuă cu un nou battle, în care fiecare echipă intră cu un scop bine definit. Sorin Bontea se bucură de cel mai bun sezon de până acum în battle-uri, iar concurenții lui și vor să-și mențină avantajul de a ocoli duelul eliminator. Tabăra lui Florin Dumitrescu își dorește mai multe victorii, în timp ce concurenții lui Cătălin Scărlătescu vor să depășească perioada nefastă de până acum, în care nu au câștigat nicio întrecere.

Stăm bine. Au venit cu noroc noii concurenți din bootcamp, Matthew și Adriana. Sunt pe val și abia aștept să gătească ai mei. Nu cred că același lucru îl poate spune Scărlătescu“, a declarat Bontea. „Am venit la platou plin de nervi. E cutremur în echipă azi“, a anunțat Cătălin Scărlătescu, ajuns la capătul răbdării după șase battle-uri în care nu a avut nicio victorie.

Astfel, el e hotărât să-și disciplineze echipa, cu atât mai mult cu cât are concurenți care au obținut punctaje bune și foarte bune la probele individuale. ʼAzi mă aștept de la oamenii mei să fie foarte activi. În echipa noastră nu e destulă ambiție“, a comentat chef Dumitrescu. „Vreau să-i văd că sunt pe metereze, că se chinuie un pic, să-i văd că-și doresc cu adevărat să câștige“, a punctat el. Până acum, Sorin Bontea a câștigat patru battle-uri, iar Florin Dumitrescu, două.

În noul battle, concurenții vor face un tur de forță prin bucătăriile lumii, în destinații aparte, proba constând în pregătirea unor preparate specifice zonelor respective. Așadar, cu cât destinația le este mai puțin cunoscută din punct de vedere gastronomic celor din echipă, cu atât șansele de a obține victoria pot să scadă.

În plus, chefii mai au multe amulete pe care le pot arunca în luptă, așadar pot produce oricând o surpriză. Cum se vor descurca cele trei tabere în caruselul gusturilor, ce echipă va câștiga și cine va fi eliminat din competiție telespectatorii vor afla în ediția „Chefi la cuțite“ difuzată pe Antena , în această seară, de la 20.30.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?