Chelsea - Dortmund 2-0. Englezii cu golurile, nemții cu spectacolul în tribune. Meciul a început cu 10 minute întârziere

Chelsea - Dortmund 2-0. Englezii cu golurile, nemții cu spectacolul în tribune. Meciul a început cu 10 minute întârziere

Spectacol total în Liga Campionilor! După ce în celălalt meci al serii s-au marcat nu mai puțin de 6 goluri, în partida de pe Stamford Bridge fanii germani au fost la înălțime.

FOTO EPA EFE

Așa cum ne-au obișnuit deja, fanii celor de la Borussia Dortmund sunt printre cei mai tari suporteri și se fac remarcați de fiecare dată când au ocazia. În returul din Anglia, fanii grupării germane și-au încurajat echipa și au aprins torțele în culorile formației din Dortmund. Astfel, stadionul englezilor a fost acoperit cu un nor de fum galben.

FOTO EPA EFE

FOTO EPA EFE

Traficul greoi din Londra a făcut ca startul meciului să aibă loc cu 10 minute de întârziere. Fanii echipei oaspete au fost așteptați să sosească, deoarece aceștia au ajuns mai târziu decât a fost planificat inițial.

Chelsea a reușit să întoarcă soarta calificării pe teren propriu. Deși au fost susținuți de un public spectaculos, nemții nu au putut profita de avantajul obținut pe teren propriu, atunci când au învins la limită, scor 1-0.

Londonezii au întors scorul în favoarea lor și au obținut calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Chelsea a fost mai periculoasă în atac încă din primele minute de joc. Golul gazdelor a venit pe finalul primei reprize. Sterling a luftat în careu dar mingea a rămas tot la el și a deschis scorul cu un șut în forță direct în plasă.

În minutul 47, Chelsea a solicitat o lovitură de la 11 metri după intervenția cu mâna a lui Wolf. Arbitrul a arătat spre punctul cu var, dar Kai Haverts a ratat penaltiul după ce mingea trimisă de el a lovit bara. Centralul a dictat repetarea loviturii de la 11 metri deoarece mai mulți jucători au intrat în careu înainte de executarea loviturii. A doua oară a fost cu noroc pentru Haverz care a înscris golul calificării.

Chelsea a reușit în sfârșit să spargă gheața pe teren propriu în 2023. Este prima partidă în care londonezii reușesc să marcheze mai mult de două goluri în acest an, într-un singur meci. Ultima partidă în care Chelsea a marcat cel puțin două goluri datează din 27 decembrie 2022, atunci când o învingea în campionat pe Bournemouth, scor 2-0.

În cealaltă partidă a serii, Benfica s-a calificat fără emoții pe teren propriu în fața belgienilor de la Club Brugge, scor 5-1 (7-1 la general).

Miercuri, Bayern Munich primește vizita francezilor de la PSG (1-0 în tur), în timp ce Tottenham trebuie să întoarcă scorul pe teren propriu cu AC Milan (0-1 în tur).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

4 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”