Chile: Doi lei împușcați la o grădină zoologică, după ce un sinucigaș a sărit în cușca acestora

Chile: Doi lei împușcați la o grădină zoologică, după ce un sinucigaș a sărit în cușca acestora

Doi lei au fost împușcați și un tânăr grav rănit, după ce acesta a încercat să se sinucidă sâmbătă, sărind în cușca felinelor de la grădina zoologică din Santiago de Chile, relatează duminică DPA.

Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, s-a cățărat pe acoperișul cuștii, apoi s-a aruncat înăuntru și s-a dezbrăcat sub privirile vizitatorilor.

La început, tânărul a fost ignorat de către cei trei lei, însă ulterior a fost atacat după ce l-a provocat pe unul dintre aceștia, a indicat cotidianul La Tercera.

Potrivit unei declarații postate pe Facebook de grădina zoologică, doi lei au fost împușcați de către îngrijitori pentru ca bărbatul să poată fi salvat.

Responsabilii grădinii zoologice au precizat că nu au putut folosi săgeți tranchilizante, care pot seda un leu în circa 4 minute, deoarece viața bărbatului era într-un pericol iminent.

Ulterior s-a aflat că tânărul, care a fost auzit recitând versete din Biblie în cușca leilor, lăsase un bilet de adio, potrivit comisarului de poliție Gerson Sepulveda.

Activiștii pentru drepturile animalelor au protestat față de uciderea felinelor, care trăiau la grădina zoologică de peste 20 de ani.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Bucureștiul, tortul interlopilor! / Cum au cumpărat „Sportivii“ terenurile pe care au construit blocuri cu PUD-u…