CHILOȚĂREALĂ în PSD? Dăncilă are bucurii la „Coiță”? Ăla se dă smardoi și pune condiții!

CHILOȚĂREALĂ în PSD? Dăncilă are bucurii la „Coiță”? Ăla se dă smardoi și pune condiții!

CHILOȚĂREALĂ în PSD? Dăncilă are bucurii la „Coiță”? Ăla se dă smardoi și pune condiții! Pe 12 august, Viorica Dăncilă publica, în Monitorul Oficial, numirea în funcția de consilier onorific a lui Alexandru Coita, unul dintre sclavii PSD invitat cvasi-permanent al cocinelor Antena 3 și România TV. La numai 7 zile de la numire, Coita spune că a fost surprins de decizia premierului și că nu acceptă propunerea până când Dăncilă nu va îndeplini ”câțiva parametri, importanți pentru mine”.

Vai, ne-am dat dracu!

Citiți și voi ce scrie cel supranumit „coiță” de tot facebook-ul:

„Clarificări privind numirea mea în funcția de consilier onorific al prim-ministrului României.

Apreciez gestul doamnei premier și îi mulțumesc pentru deschiderea de care a dat dovadă prin decizia de a mă numi în calitatea de consilier onorific.

Acestea fiind spuse, îmi rezerv dreptul de a lua o hotărâre privind ocuparea efectivă a acestui rol, în funcție de îndeplinirea câtorva parametri, importanți pentru mine, pe care îi voi explica mai jos.

V-am obișnuit întotdeauna cu o abordare bazată pe sinceritate și transparență. Consider că așa este normal și nu voi face acum o excepție.

Astfel, trebuie să vă comunic că am luat act cu relativă surprindere de decizia doamnei prim-ministru de a mă numi în această funcție, întrucât aceasta a venit în urma unei discuții exploratorii în care au rămas neclarificați parametrii concreți ai colaborării.

Urmează să am o întrevedere lămuritoare cu doamna Dăncilă, în cadrul căreia o asigur de deplina mea disponibilitate de a identifica modalități de a dezvolta proiecte benefice pentru România. În funcție de rezultatul acestei discuții, dar și de o evaluare a celorlalte angajamente profesionale pe care le am în momentul de față, voi fi în măsură să iau o decizie fermă privind acest proiect.

Nu mă interesează în niciun fel funcții sau onoruri. De șapte ani îmi câștig pâinea, cu greu, în mediul privat, în condițiile în care am avut în tot acest timp mai multe oferte de a ocupa diverse demnități sau funcții în statul român.

Acum, am decis să iau în calcul o schimbare pentru că a venit momentul să dezvolt proiecte reale pentru România, pentru că am ideile și expertiza pentru a face ceva bun pentru țara noastră, iar asta nu se poate întâmpla stând pe margine, ca observator sau analist, ci doar contribuind la luarea deciziilor.

Dar o hotărâre privind implicarea mea în viața publică sau în cea politică va fi luată doar în urma unei atente evaluări. Nu mă joc cu reputația mea, nu îmi doresc să fiu un accesoriu de imagine pentru nimeni și singura motivație de a intra în arenă este să livrez rezultate concrete pentru români.

În zilele următoare vă voi împărtăși două dintre proiectele pe care intenționez să le propun dacă voi decide să merg mai departe pe acest drum.

Vă mulțumesc încă o dată pentru opiniile sincere, pentru susținere, pentru critici și mai ales pentru că îmi sunteți alături în fiecare zi.”

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...