China a trimis 150.000 de militari la granița cu Coreea de Nord!!!

China a trimis 150.000 de militari la granița cu Coreea de Nord!!!

Se pare ca decizia SUA de a ataca Siria a dus la o scadere a bursei, dupa ce Rusia se pregateste de noi sanctiuni, iar unele rapoarte arata ca aproape 150.000 de militari au fost trimisi de China la granita cu Coreea de Nord, informeaza  Zerohedge.com .

"Armata Chinei a deportat in jur de 150.000 de trupe la granita cu Coreea de Nord, impartite in doua grupuri, pregatite pentru situatii neprevazute". Motivul se pare ca ar fi legat de "optiunile militare", cum ar fi atacurile asupra Coreei de Nord, asemanatoare cu atacul pe care SUA l-au facut in Siria, vineri, cand au lansat 59 de rachete de croaziera asupra bazei militare a Damascului, potrivit agentiei de stiri Chosun.

Tinand cont de faptul ca Statele Unite si-au anuntat independenta in ceea ce priveste obiceiurile Coreei de Nord si si-a mutat puterea nucleara Calvinus (CVN-70) in Singapore, China a deportat aproximativ 150.000 de trupe la granita cu Coreea de Nord, in cazul unor situatii neprevazute. Ziarul japonez Shankei Shimbun a scris, in data de 9 aprilie, ca atacul SUA cu rachete asupra Siriei a socat China. Ziarul mai spune ca lansarea rachetelor a fost transmisa live pe Internet, dar autoritatile au mai eliminat din informatii.

Posibilele sanctiuni aplicate militarilor rusi din Siria nu vor afecta actiunile acesteia din Siria, iar operatiunile de combatere a terorismului vor continua.

Alte surse vorbesc despre o posibila suspendare a zborurilor spre Turcia, efectuate de companiile rusesti.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia