Chindia, a treia victorie consecutivă în Superliga! A câștigat derby-ul suferinței cu Mioveni

Chindia, a treia victorie consecutivă în Superliga! A câștigat derby-ul suferinței cu Mioveni

Chindia Târgovişte a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 (0-0), duminică, pe teren propriu, la Ploieşti, într-un meci din etapa a 14-a din Superliga de fotbal.

După o experiență frumoasă la FCSB, Toni Petrea antrenează acum Chindia Târgoviște. Foto AFC

Meciul ultimelor două clasate a avut un ritm lent, fără acțiuni ofensive periculoase în prima repriză. Chindia a fost mai prezentă în joc și ar fi putut deschide scorul în startul partidei, dar Neguț a șutat slab după ce scăpase singur cu portarul Popescu. Totuși, oaspeţii au fost aproape de deschiderea scorului, Andrei Burlacu (57) lovind bara.

Unicul gol al partidei a fost înscris de fundaşul Esteban Orozco Fernandez (87), care joacă pentru naţionala Guineei Ecuatoriale, din centrarea lui Nasser Chamed.

Toni Petrea, artizanul revenirii Chindiei

Chindia a reuşit a treia sa victorie consecutivă, toate cu Toni Petrea pe banca tehnică. Antrenorul dat afară de la FCSB a resuscitat echipa dâmbovițeană, care a rămas pe penultima poziție din Superliga, dar s-a apropiat la doar două puncte de locul 13.

CS Mioveni, care a obţinut o singură victorie în acest campionat, a adunat un singur punct în ultimele cinci etape și are doar 7 puncte, pierzând contactul cu plutonul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro