Chris Rock nu a depus plângere împotriva lui Will Smith, după altercaţia de la premiile Oscar

Chris Rock nu a depus plângere împotriva lui Will Smith, după altercaţia de la premiile Oscar

Chris Rock nu a depus plângere împotriva câştigătorului premiului Oscar pentru cel mai bun actor Will Smith, după ce aparent a fost agresat de acesta la gala premiilor Oscar, potrivit poliţiei din Los Angeles citată de CNN, relatează EFE.

Smith l-a pălmuit pe Rock la ceremonia de duminică din Los Angeles, după ce comediantul a făcut o glumă pe seama actriţei Jada Pinkett Smith, soţia lui Will Smith.

În timp ce prezenta premiul Oscar pentru cel mai bun documentar, Chris Rock i s-a adresat soţiei lui Will Smith, spunându-i: "Jada, te iubesc, 'G.I. Jane 2', de abia aştept să văd" această continuare.

El s-a referit astfel la personajul "locotenent O'Neil' (G.I. Jane), în care protagonista (Demi Moore) apare cu capul ras. Pinkett Smith, care a recunoscut public că suferă de alopecie (o afecţiune care duce la căderea părului), s-a prezentat la gală cu capul complet ras.

După ce a ascultat gluma, Will Smith a urcat pe scena Teatrului Dolby Theater şi, aparent, l-a lovit cu palma peste faţă pe Chris Rock, înainte de a-i striga: "Ţine-ţi gura spurcată închisă şi nu pronunţa numele soţiei mele".

În timpul emoţionantului său discurs de mulţumire pentru Oscarul câştigat pentru rolul său interpretat în "King Richard" , Will Smith a cerut scuze Academiei Americane de Film şi colegilor săi pentru acest incident, însă nu a menţionat numele lui Chris Rock.

"Cadrele de anchetă ale LAPD (poliţia din Los Angeles) sunt la curent cu un incident survenit între două persoane la ceremonia premiilor Academiei", a informat departamentul poliţiei postului CNN.

"Incidentul a implicat o persoană care a pălmuit-o pe cealaltă. Dacă partea vătămată doreşte să facă raport la o dată ulterioară, LAPD se va afla la dispoziţia sa pentru a completa raportul de anchetă", a precizat poliţia.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...