Chris Rock, primul comediant are va avea un show transmis în direct pe Netflix

Chris Rock, primul comediant are va avea un show transmis în direct pe Netflix

Netflix va transmite în direct un show al comediantului american Chris Rock, o premieră pentru gigantul de streaming, care încearcă să recâştige abonaţi şi se confruntă cu concurenţa altor platforme care oferă deja transmisiuni în direct.

Chris Rock va susține un show în direct la Netflix Foto Getty Images

Show-ul va fi difuzat la începutul anului 2023, a anunţat joi Netflix, într-un comunicat în care vicepreşedintele Robbie Praw a promis "un moment de neuitat". Grupul a suferit o criză de creştere în primul semestru, cu o pierdere seacă de 1,2 milioane de abonaţi, ceea ce l-a determinat să ia diverse măsuri pentru a inversa tendinţa. Din luna noiembrie, a oferit un nou abonament lunar mai ieftin, care include însă publicitate, pentru a atrage noi consumatori şi pentru a genera venituri suplimentare.

Experimentul unei transmisiuni în direct cu Chris Rock, care a ţinut prima pagină a ziarelor în primăvară când a fost pălmuit de actorul Will Smith la Oscaruri, este, de asemenea, o modalitate de a-şi diversifica oferta. Netflix ia în considerare, de asemenea, posibilitatea de a oferi sport în direct pe platforma sa, potrivit unor informaţii dezvăluite de Wall Street Journal în această săptămână.

În lumea ultracompetitivă a streaming-ului, cu numeroase platforme, rivalii săi Disney+ şi Amazon Prime Video permit deja abonaţilor să urmărească sporturi sau concerte în direct. Netflix, care şi-a revenit câştigând încă 2,4 milioane de abonaţi în al treilea trimestru, organiza deja un festival anual de comedie în Los Angeles, însă spectacolele din cadrul respectivului eveniment nu au fost transmise în direct.

Netflix la lansat luna aceasta un abonament mai ieftin, care are reclame. Utilizatorii din 12 țări au avea acces la noul abonament Basic with Adds: SUA, Australia, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Coreea, Mexic, Spania, Marea Britanie.

În SUA, noua opțiune costă 6,99 dolari pe lună, față de cel mai ietțin abonament existent acum pe platformă: Basic fără reclame (9,99 dolari).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…