Christoph Daum, perioadă critică în lupta cu cancerul. „Din păcate, veștile nu sunt bune”

Christoph Daum, perioadă critică în lupta cu cancerul. „Din păcate, veștile nu sunt bune”

Christoph Daum (69 de ani), singurul antrenor străin care a pregătit naționala României, a anunțat la finalul anului trecut că a fost diagnostic cu cancer. Chiar dacă declara că va lupta cu toate "armele" pentru a învinge boala, tehnicianul german se află într-o situație critică.

Cristoph Daum, afectat de boală, și Ionuț Badea, fostul său colaborator. Captură TV

Daum a fost nevoit să se opereze din nou, dar și să reînceapă tratamentul de chimioterapie . ”Am mai vorbit cu el, dar, din păcate, veștile nu sunt tocmai bune. E într-o stare destul de critică, lucrurile s-au înrăutățit în ultime vreme. Este mult mai rău față de acum câteva luni când a venit la București.

A fost nevoit să se opereze din nou, face chimioterapie și speră își va reveni”, a spus IOnuț Badea, antrenorul secund al lui Christoph Daum la naționala României, la DigiSport.

Cristoph Daum, în vremea când îi antrena pe ”tricolori”. Foto FRF

Cristoph Daum, în vremea când îi antrena pe ”tricolori”. Foto FRF

Chiar dacă este vorba despre viața sa privată, fostul antrenor nu a ezitat să ofere detalii despre lupta sa cu cancerul . ”Vă mulțumesc. Ceea ce am învățat a fost să lupt împotriva oricărui dușman. La fotbalul, dușmanul este adversarul tău. La mine, dușmanul se află în corpul meu, dar sunt bine, lupt cu el și nu va avea nicio șansă. O să câștig!”, a spus neamțul, într-o intervenție exclusivă pentru Digi Sport.

Christoph Daum s-a aflat la conducerea primei reprezentative a României în perioada 2016- 2017, fiind primul selecționer străin din istoria naționalei, având un bilanț de 3 victorii, 3 remize și 4 eșecuri. Germanul nu a mai antrenat pe nimeni după ce a părăsit banca tehnică a ”tricolorilor”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...