Ciclism: Britanicul Alexandar Richardson, agresat şi jefuit în timpul unui antrenament

Ciclism: Britanicul Alexandar Richardson, agresat şi jefuit în timpul unui antrenament

Ciclistul britanic Alexandar Richardson (Alpecin-Fenix) a fost agresat şi jefuit în timpul unui antrenament efectuat joi după-amiază la Londra, informează L'Equipe.

"Am avut o experienţă destul de şocantă astăzi", a scris rutierul pe contul său de Instagram, unde a dezvăluit toate detaliile incidentului prin care a trecut. Richardson a precizat că a fost urmărit de două motociclete în zona Richmond Park, pe care se aflau patru indivizi mascaţi şi înarmaţi cu arme albe, care l-au atacat şi l-au rănit, deposedându-l de bicicletă.

Ciclistul, în vârstă de 31 ani, a dezvăluit că s-a ales cu tăieturi şi vânătăi în urma acestei agresiuni, postând şi o fotografie cu genunchiul său rănit. "Vă rog să fiţi atenţi în zona respectivă, pentru că acest lucru începe să devină ceva obişnuit în anumite părţi ale Londrei", a avertizat în final Alexandar Richardson.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...