Ciclism/Coronavirus: Grand Prix-ul de la Fourmies şi cursa Paris-Bourges, anulate în 2020

Ciclism/Coronavirus: Grand Prix-ul de la Fourmies şi cursa Paris-Bourges, anulate în 2020

Ediţiile din 2020 a două curse cicliste franceze, Grand Prix-ul de la Fourmies şi Paris-Bourges, au fost anulate, joi, de organizatorii lor din cauza crizei coronavirusului şi a contextului economic actual, informează AFP.

Grand Prix-ul de la Fourmies era prevăzut pe data de 13 septembrie, în timp ce cursa Paris-Bourges pe 8 octombrie.

"Mulţi dintre partenerii noştri au fost afectaţi de criza legată de coronavirus şi era dificil pentru ei să fie alături de noi anul acesta. Cea de-a 70-a ediţie a Paris-Bourges a fost deci amânată pentru 2021", au precizat organizatorii Paris-Bourges.

La rândul său, comitetul organizator al Grand Prix-ului de la Fourmies a invocat în cotidianul regional La Voix du Nord dificultăţile de a răspunde diferitelor protocoale sanitare, "prea constrângătoare".

Pandemia de Covid-19 a antrenat mai multe anulări sau amânări ale unor curse cicliste. Turul Franţei, care în mod tradiţional se organizează în primele trei săptămâni din iulie, se va disputa anul acesta începând cu 29 august cu startul la Nisa.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa foto: © Lydia' "Objectif Photographe" / UBCC Paris Gien Bourges/Facebook.com

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 VIDEO Este posibil așa ceva în Qatar?

3 Foarte interesante amănunte!

4 Andreea Tonciu și-a luat mașină de 200.000 de euro: „Sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”

5 Grangurul PSD Niculae Bădălău, reținut de DNA, după ce a fost săltat și dus la audieri, duminică seară, într-un dosar de corupție