Cinci persoane împușcate la Seattle, nu departe de locul protestelor anti-Trump

Cinci persoane împușcate la Seattle, nu departe de locul protestelor anti-Trump

Un bărbat înarmat a deschis focul în centrul orașului Seattle miercuri seară în urma unei dispute și a rănit cinci persane, una grav, nu departe de protestele față de victoria-surpriză a republicanului Donald Trump în alegerile prezidențiale din Statele Unite, informează Reuters.

Au fost trase mai multe focuri de armă, dar ele nu par a avea legătură cu demonstrațiile anti-Trump , ci cu o dispută personală, a declarat Robert Merner, șef adjunct în departamentul de poliție din Seattle.

"Se pare că a avut loc o dispută. Acest individ s-a îndepărtat de mulțime, apoi s-a întors și a început să tragă în mulțime", a precizat Merner în fața reporterilor.

El a adăugat că suspectul a fugit apoi pe jos din zonă și nu a fost prins la peste o oră după incident.

Un bărbat grav rănit a fost dus de urgență la un centru medical din apropiere și era în stare critică miercuri noapte.

Celelalte patru victime, identificate ca fiind o femeie și trei bărbați, au fost rănite la picioare și rănile nu le pun viața în pericol, a declarat poliția.

Poliția și echipaje de pompieri au sosit la fața locului în mai puțin de un minut, aflându-se în zonă pentru a monitoriza demonstrațiile, dar nu au ajuns la timp pentru a-l prinde pe suspect.

Mii de persoane s-au adunat miercuri în orașe din Statele Unite pentru a protesta față de victoria lui Trump, criticând retorica sa din timpul unei campanii controversate contra imigranților, musulmanilor și altor grupuri.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

2 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

3 Pro TV vrea un format similar cu America Express. Cine ar putea prezenta noul reality show

4 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

5 „Am văzut cu ochii mei, s-a dus să ia bani de acolo. Nu era un milion, erau 60 de milioane de euro”