Cinci persoane împușcate la Seattle, nu departe de locul protestelor anti-Trump

Cinci persoane împușcate la Seattle, nu departe de locul protestelor anti-Trump

Un bărbat înarmat a deschis focul în centrul orașului Seattle miercuri seară în urma unei dispute și a rănit cinci persane, una grav, nu departe de protestele față de victoria-surpriză a republicanului Donald Trump în alegerile prezidențiale din Statele Unite, informează Reuters.

Au fost trase mai multe focuri de armă, dar ele nu par a avea legătură cu demonstrațiile anti-Trump, ci cu o dispută personală, a declarat Robert Merner, șef adjunct în departamentul de poliție din Seattle.
   
"Se pare că a avut loc o dispută. Acest individ s-a îndepărtat de mulțime, apoi s-a întors și a început să tragă în mulțime", a precizat Merner în fața reporterilor.
   
El a adăugat că suspectul a fugit apoi pe jos din zonă și nu a fost prins la peste o oră după incident.
   
Un bărbat grav rănit a fost dus de urgență la un centru medical din apropiere și era în stare critică miercuri noapte.
   
Celelalte patru victime, identificate ca fiind o femeie și trei bărbați, au fost rănite la picioare și rănile nu le pun viața în pericol, a declarat poliția.
   
Poliția și echipaje de pompieri au sosit la fața locului în mai puțin de un minut, aflându-se în zonă pentru a monitoriza demonstrațiile, dar nu au ajuns la timp pentru a-l prinde pe suspect.
   
Mii de persoane s-au adunat miercuri în orașe din Statele Unite pentru a protesta față de victoria lui Trump, criticând retorica sa din timpul unei campanii controversate contra imigranților, musulmanilor și altor grupuri.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

5 Ursul-fantomă din Iași „rupe internetul”