Cine ar învinge într-un joc Djokovici de 26 de ani și cel de 36 de ani. Răspuns fără echivoc al sârbului

Cine ar învinge într-un joc Djokovici de 26 de ani și cel de 36 de ani. Răspuns fără echivoc al sârbului

Fără doar și poate, Novak Djokovici joacă cel mai bun tenis al său, chiar dacă are 36 de ani. Sârbul e convins să ar câștiga acum fără probleme un meci utopic, cu varianta sa din urmă cu 10 ani.

Novak Djokovici e ca vinul: devine mai bun odată cu vârsta. Foto Getty images

Nole a rămas singurul jucător care poate să-i țină piept lui Carlos Alcaraz, puștiul care face furori în tenis de mai bine de un an. Djokovici e capabil să își domine fizic adversarii cu 10-15 ani mai tineri, acest lucru fiind vizibil în semifinala de la Roland Garros, unde spaniolul nu a putut face față fizic ritmului impus de cel mai titrat jucător din istorie.

3-0 fără emoții

După succesul din turul secund de la US Open, sârbului i-a fost adresată o întrebare interesantă: "Cine ar câștiga un meci între Djokovici la 26 de ani și Djokovici de 36 de ani?". Fără să clipească, numărul doi mondial răspuns: "Nicio problemă, e ușor, ușor, ușor de tot. 3-0 pentru cel de 36 de ani".

În acest an, Nole a câștigat Australian Open și French Open, precum și turneele de la Adelaide, și Cincinnati. A pierdut finala la Wimbledon. Versiunea sa din 2013 se impunea la Australian Open și juca ultimul act la Wimbledon și US Open. În urmă cu 10 ani, Novak Djokovici a mai câștigat Turneul Campionilor, Monte Carlo, Dubai, Shanghai și Paris Masters.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?