Cine este Andreea Ignat, marea câștigătoare de la Chefi la cuțite, sezonul 14. „Pe timpul pandemiei am început să facem eclere”

Cine este Andreea Ignat, marea câștigătoare de la Chefi la cuțite, sezonul 14. „Pe timpul pandemiei am început să facem eclere”

Andreea Ignat, „cuțitul de aur” al lui chef Richard Abou Zaki, este câștigătoarea Chefi la cuțite 2024. Aceasta are 35 de ani, locuiește în Reghin, și este pasionată de cofetărie și patiserie.

Andreea Ignat si Chef Richard Abou Zaki Foto: Chefi la Cutite/Antena 1

Andreea Ignat si Chef Richard Abou Zaki Foto: Chefi la Cutite/Antena 1

Luni, 30 decembrie, a avut loc desemnarea câștigătorului sezonului 14 Chefi la Cuțite. Daniel Dumitrache, Andreea Ignat și Michele Răduță s-au luptat pentru trofeul mult râvnit și cecul în valoare de 30.000 de euro.

Andreea Ignat a câștigat marele premiu și a primit, de asemenea, și un stagiu de pregătire de o lună la restaurantul Retroscena din Italia, cu o stea Michelin, oferit de chef Richard Abou Zaki, relatează Antena 1 .

Am câștigat!!! Simțeam că nu mai pot. Nu mai vedeam nimic în jurul meu. Îi mulțumesc lui chef Richard că a crezut în mine”, a spus Andreea în marea finală.

Pe parcursul emisiunii, concurenta i-a impresionat pe jurați cu preparatele sale, dar și cu povestea sa de viață.

Richard Abou Zaki i-a oferit Andreei Ignat cuțitul de aur, fiind impresionat atât de talentul culinar al Andreei, cât și de curajul și determinarea ei.

Ești cuțitul meu de aur din acest sezon! E ceva super important pentru mine! Când am degustat desertul m-a dus cu gândul la desertul meu cel mai faimos și am avut așa o vibrație. Ai un suflet super frumos, super călduros, iar emoția ta mă onorează și emoția asta o să ne ajute pe amândoi în concursul acesta!”, i-a spus Chef Richard.

Pasionată de cofetărie și patiserie, aceasta a început să cunoască succesul în timpul pandemiei cu o afacere personală:

Mama soțului meu făcea niște prăjituri fabuloase, de-aici pasiunea mea pentru dulciuri”, a povestit Andreea, care a deschis în Reghin un bistro care s-a bucurat de un mare succes.

Era coadă afară... Pe timpul pandemiei, am început să facem eclere, care au fost foarte apreciate. O prietenă de-ale noastre, care se mutase la Cluj, a început să posteze pe rețelele sociale despre eclerele noastre. Ne-a ajutat, pentru că așa am început să avem comenzi de la Cluj și a trebuit să găsim o cale să ajungem acolo cu produsele, întrucât cerere exista. Am reușit să deschidem și acolo o locație și a fost un succes incredibil: lumea stătea la coadă în fața vitrinei goale. A fost o nebunie: în pandemie livram eclere cu mașini închiriate și afară era coadă”, a povestit Andreea Ignat în fața celor patru chefi, în etapa degustărilor.

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Copiii care s-au aruncat îmbrățișați în fața unui TIR aveau 13, respectiv 15 ani. Motivul tulburător pentru care și-ar fi pus capăt zilelor

2 „Trăim deja cel mai sumbru scenariu” / Predicția unui expert de la Cambridge despre întâlnirea Putin-Zelenski

3 BREAKING Cometa activă 3I / ATLAS ar putea fi o sondă extraterestră / Oamenii de știință de la Harvard vorbesc despre posibilitatea de a fi „vizitați” în …

4 SURSE Cine sunt liderii PSD care au trecut de partea lui Titus Corlățean. Ce rol au Ponta și grupul de la Cluj

5 Donald Trump l-a sunat pe Viktor Orban ca să-l întrebe de ce blochează negocierile de aderare a Ucrainei la UE