Cine este bărbatul cu care și-a „pierdut inocența” Andreea Esca

Cine este bărbatul cu care și-a „pierdut inocența” Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de știri din țară, însă puțini știu detalii despre trecutul ei. Deși mulți o cunosc drept soția lui Alexandre Eram, vedeta TV a avut și alte relații înainte de căsătorie. Unul dintre bărbații cu care s-a iubit Andreea în trecut este chiar fiul unui cunoscut actor român.

Cine a fost primul iubit al Andreei Esca

Andreea Esca a trăit o poveste de dragoste cu unul dintre fiii unui cunoscut actor român. În urmă cu aproape 20 de ani, prezentatoarea știrilor de la Pro TV s-a iubit cu Bogdan Arșinel, fiul marelui actor Alexandru Arșinel. Cei doi s-au cunoscut la Liceul Gheorghe Lazăr din București.

Se pare că Bogdan era un talentat dansator și un bun jucător de baschet, calități cu care ar fi cucerit-o pe Andreea. Cuplul a avut o relație de trei ani de zile, apoi drumurile lor s-au despărțit. Bogdan a terminat Facultatea de Construcții, s-a căsătorit și are doi copii, iar Andreea a intrat în televiziune, s-a căsătorit cu Alexandre Eram și are, la rândul ei, doi copii, Alexia și Aris.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…