Cine este bărbatul cu care și-a „pierdut inocența” Andreea Esca

Cine este bărbatul cu care și-a „pierdut inocența” Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de știri din țară, însă puțini știu detalii despre trecutul ei. Deși mulți o cunosc drept soția lui Alexandre Eram, vedeta TV a avut și alte relații înainte de căsătorie. Unul dintre bărbații cu care s-a iubit Andreea în trecut este chiar fiul unui cunoscut actor român.

Cine a fost primul iubit al Andreei Esca

Andreea Esca a trăit o poveste de dragoste cu unul dintre fiii unui cunoscut actor român. În urmă cu aproape 20 de ani, prezentatoarea știrilor de la Pro TV s-a iubit cu Bogdan Arșinel, fiul marelui actor Alexandru Arșinel. Cei doi s-au cunoscut la Liceul Gheorghe Lazăr din București.

Se pare că Bogdan era un talentat dansator și un bun jucător de baschet, calități cu care ar fi cucerit-o pe Andreea. Cuplul a avut o relație de trei ani de zile, apoi drumurile lor s-au despărțit. Bogdan a terminat Facultatea de Construcții, s-a căsătorit și are doi copii, iar Andreea a intrat în televiziune, s-a căsătorit cu Alexandre Eram și are, la rândul ei, doi copii, Alexia și Aris.Citește și:

populare
astăzi

1 Ați văzut ce frumos s-a întors cheița după faza cu „Ciolacu e tătic”?

2 VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

3 „Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă”

4 „Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”

5 Dedesubturile unui scandal politico-matrimonial de mahala