Cine este bărbatul cu care și-a „pierdut inocența” Andreea Esca

Cine este bărbatul cu care și-a „pierdut inocența” Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de știri din țară, însă puțini știu detalii despre trecutul ei. Deși mulți o cunosc drept soția lui Alexandre Eram, vedeta TV a avut și alte relații înainte de căsătorie. Unul dintre bărbații cu care s-a iubit Andreea în trecut este chiar fiul unui cunoscut actor român.

Cine a fost primul iubit al Andreei Esca

Andreea Esca a trăit o poveste de dragostecu unul dintre fiii unuicunoscut actor român. În urmă cu aproape 20 de ani, prezentatoarea știrilor de la Pro TV s-a iubit cu Bogdan Arșinel, fiul marelui actor Alexandru Arșinel. Cei doi s-au cunoscut la Liceul Gheorghe Lazăr din București.

Se pare că Bogdan era un talentat dansator și un bun jucător de baschet, calități cu care ar fi cucerit-o pe Andreea. Cuplul a avut o relație de trei ani de zile, apoi drumurile lor s-au despărțit. Bogdan a terminat Facultatea de Construcții, s-a căsătorit și are doi copii, iar Andreea a intrat în televiziune, s-a căsătorit cu Alexandre Eram și are, la rândul ei, doi copii, Alexia și Aris.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori