Cine este Dragan Kobiljski, antrenorul echipei de volei CSM Zalău a cărui fiică a fost ucisă în masacrul de la școala din Belgrad

Cine este Dragan Kobiljski, antrenorul echipei de volei CSM Zalău a cărui fiică a fost ucisă în masacrul de la școala din Belgrad

El era antrenor la Zalău încă de anul trecut, din luna august, și este extrem de afectat de cele întâmplate. Unul dintre jucătorii de la Zalău l-au condus la Belgrad.

Antrenorul sârb Dragan Kobiljski FOTO Arhivă

Printre victimele atacului de la școala din Belgrad se află și fiica în vârstă de 13 ani a lui Dragan Kobiljski, antrenorul echipei de volei CSM Zalău.

Dragan Kobiljski, în vârstă de 51 de ani, a fost anunțat în primă fază că fiica sa nu este găsită, dar ulterior i s-a confirmat de acasă că fetița a fost ucisă și a plecat de urgență la Belgrad. El a fost atât de afectat de moartea copilului său încât a fost nevoie ca unul dintre jucătorii echipei să-l conducă cu mașina în capitala Serbiei.

Fiica lui Kobiljski era colegă de clasă cu Kosta Kecmanovic , elevul ucigaș care a comis masacrul în care au murit opt elevi, între care șapte fete, și un paznic.

O profesoară și alți șapte elevi sunt răniți , unii în stare gravă.

Antrenorul de la Zalău mai are o fiică.

Dragan Kobiljski a jucat la Partizan Belgrad (1994-1997), Rennes (Franța, 1997-2001), Buducnost Podgorica (Muntenegru, 2001-2003), GFC Ajaccio (Franța, 2003-2004, 2006-2008), Spacer’s (Franța, 2004-2006).

Ca antrenor a lucrat la Partizan, Steaua Roșie Belgrad și Volley Ljubljana. De asemenea, a fost antrenor secund la naționala de volei a Serbiei.

„Echipa și conducerea clubului SCM Zalău sunt alături de antrenorul nostru, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele, provocate de trecerea în neființa a fetiței sale la vârsta de doar 13 ani. Sincere condoleanțe, Dragan! Iskreno saučešće, Dragan!”, este mesajul postat de SCM Zalău pe Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...