Cine este Maria „Bateria“, polițista care și-a prins soțul cu amanta. Porecla penală a dobândit-o în 2012

Cine este Maria „Bateria“, polițista care și-a prins soțul cu amanta. Porecla penală a dobândit-o în 2012

Poliția din Turnu Măgurele, județul Teleorman, este în centrul unui scandal, după ce o angajată aflată în proces de divorț și-a prins soțul în casă cu o colegă de serviciu.

Scandal în poliție

Este forfotă mare în aceste zile la IPJ Teleorman, acolo unde subiectul principal este ținut de o polițistă poreclită Maria "Bateria".

Aceasta se află în proces de divorț cu soțul ei, iar zilele trecute a dat buzna peste el în casă, în timp ce se afla cu o colegă de serviciu pe care o bănuiește că-i amanta lui.

"Flagrantul" polițistei s-a lăsat cu agresiuni, motiv pentru care polițista a sunat la 112. Colegii polițistei au venit la fața locului, dar ulterior aceasta nu a mai făcut o plângere.

Situația a devenit și mai delicată, pentru că de amantlâc a aflat și soțul femeii cu care a fost prins bărbatul "Bateriei", tot polițist și el, care știa despre consoartă că se află în misiune.

Acum toți cei patru sunt cercetați de IPJ Teleorman. "Verificările sunt în curs de desfășurare, iar în urma evaluărilor efectuate nu au apărut elemente care să ne conducă în restricționarea dreptului de a purta armament pe timpul executării serviciului", a transmis IPJ Teleorman.

Cine este Maria Bateria

În urmă cu zece ani, înainte de a deveni polițistă, femeia a făcut parte dintr-o bandă de infractori care fura baterii de mașină.

Ea era șoferul hoților și a fost prinsă în trafic de un polițist. Pentru că a colaborat cu oamenii legii și a spus tot ce știa despre infractori, femeia a scăpat basma curată și a rămas cu cazierul curat.

Ulterior, ea a profitat de legislația care permitea angajarea în poliție din surse externe, astfel că a devenit colegă cu cei care au anchetat-o în urmă cu un deceniu, dar a rămas cunoscută cu porecla Maria "Bateria".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!