Cine este preotul care îşi construieşte un bloc cu 7 etaje în Mamaia Nord, pe lângă cel cu 4 etaje deja ridicat

Cine este preotul care îşi construieşte un bloc cu 7 etaje în Mamaia Nord, pe lângă cel cu 4 etaje deja ridicat

Preotul Andrei Salomia, parohul Bisericii Buna Vestire şi fost consilier local la Năvodari, implicat în mai multe scandaluri în legătură cu folosirea telefonului mobil în timpul spovedaniei, îşi construieşte un bloc cu 7 etaje în Mamaia Nord, pe lângă cel cu 4 etaje deja ridicat.

Preotul Andrei Salomia din Năvodari a solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa autorizarea unei investiţii în zona de nord a staţiunii Mamaia, privind construcţia unui imobil de locuinţe colective şi unităţi destinate turismului, scrie replicaonline.ro
Imobilul ar urma să aibă regimul de înălţime P+7E, cu mezanin în cadrul parterului, spaţii comerciale şi prestări servicii la parterul locaţiei din Mamaia Nord.
Preotul Andrei Salomia a fost implicat în mai multe scandaluri
Preotul Andrei Salomia este parohul Bisericii Buna Vestire şi fost consilier local la Năvodari. De-a lungul anilor, acesta a fost implicat în mai multe scandaluri în legătură cu folosirea telefonului mobil în timpul spovedaniei, de asemenea, acesta a fost amendat de către poliţişti cu suma de 2.000 de lei, după ce a oficiat slujba pentru sărbătoarea Izvorului Tămăduirii, iar în urma ei, mai mulţi credincioşi din Năvodari s-au îmbulzit în curtea bisericii „Buna Vestire”.
Vă reamintim faptul că, nu este prima investiţie a preotului în Mamaia Nord. Acesta a mai ridicat un imobil P+4E cu destinaţia locuinţe colective şi cu agenţie de turism la parter, complex de zece căsuţe de vacanţă, cu regim de înălţime rezumat la parter, dar şi două vile.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 Rusia este pe cale să sufere o mare înfrângere în „buzunarul” Lyman. Panică în rândul bloggerilor și corespondenților militari ruși