Cine este „regina frumuseții” care a supărat „marionetele” Rusiei din Crimeea

Cine este „regina frumuseții” care a supărat „marionetele” Rusiei din Crimeea

Olga Valeeva, 34 de ani, desemnată ”regină a frumuseții” la un concurs de Miss organizat în 2022 în Crimeea, este cercetată de poliția din peninsula anexată ilegal de Rusia în 2014.

Tânăra a intrat în atenția autorităților după ce a cântat piesa „Hervona Kalina”, considerată imnul neoficial al regimentului ucrainean Azov.

„Nimeni nu va permite să se cânte aici imnuri naționaliste. Dacă vrei să cânți, du-te pe front, la Nikolaev sau Zaporojie și cântă cât vrei”, a declarat un oficial pro-rus.

Pe contul ei de Instagram, Valeeva s-a apărat: „Nu știam că această melodie are legătură cu ceva și era cumva interzisă”.

În plin război declanșat de Rusia în Ucraina, în provincia Crimeea a fost organizat un concurs de frumusețe, iar printre laureate s-a aflat Olga Valeeva, care a stârnit o adevărată ”furtună” în mediul online.

Tatiana Morozova a fost femeia desemnată Miss Crimeea 2022, dar atenția a fost atrasă în special de câștigătoarea unui alt premiu, de ”regină a frumuseții”.

Este vorba despre Olga Valeeva Rîjulia, a cărei înfățișare a provocat reacții în lanț pe rețelele de socializare.

”O bloggeriță din Poltava a câștigat un premiu la un concurs de frumusețe din Crimeea. Cine este ea? Este femeie până la urmă?”, a fost doar unul dintre aceste comentarii răutăcioase.

ggeriță din Poltava a câștigat un premiu la un concurs de frumusețe din Crimeea. Cine este ea? Este femeie până la urmă?”, a fost doar unul dintre aceste comentarii răutăcioase.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Qatar, țara în care pierzi 1.000 de dolari și iei banii înapoi a doua zi: Reportaj cu un caz aproape ireal

2 Ce conținea sticluța din care a băut Simona Halep la US Open, când a fost prinsă dopată

3 „M-a pupat pe gură, m-a lins pe faţă, m-a înghesuit în geam de parcă eram un obiect la dispoziţia lui”

4 Și doamna a „asexuat” cu Borcea?

5 Foarte interesante amănunte!