Cine este românul care a câștigat peste 3,9 milioane de euro la Loto 6/49

Cine este românul care a câștigat peste 3,9 milioane de euro la Loto 6/49

În cursul zilei de marți, 8 noiembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.198.843,92 de lei (peste 3,9 milioane de euro), obținut la tragerea Loto 6/49 din 3 noiembrie.

Câștigătorul a ales numerele la întâmplare

Câștigătorul este dintr-o localitate din județul Giurgiu, are 48 de ani și a declarat că joacă constant la Loto 6/49, de peste 10 ani. Întotdeauna a jucat trei variante simple, iar numerele care i-au purtat noroc au fost alese la întâmplare, fără nicio semnificație personală, se arată într-un comunicat al Loteriei Române.

Jucătorul a aflat că este marele câștigător în cursul zilei de luni, 7 noiembrie, când a mers într-o agenție loto pentru a verifică biletul. Ulterior, el a declarat că primul gând a fost acela de a-și ajută familia.

Câștigătorul este cel de-al cincilea jucător care a devenit milionar în acest an. La Loto 6/49 s-au înregistrat trei câștiguri de categoria I, iar la Joker două câștiguri de categoria I.

Biletul câștigător

Biletul câștigător

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…