Cine este și cum arată soția lui Dan Barna

Cine este și cum arată soția lui Dan Barna

Olguța Dana Totolici este soția liderului USR, Dan Barna. Puțini știu detalii despre cea care îi stă alături politicianului. Cine este, cum arată și cu ce se ocupă!

Soția lui Dan Barna, Olguța Dana Totolici, este de meserie jurist, expert în fonduri europene. Lucrează de aproximativ 10 ani la astfel de proiecte, având un CV de-a dreptul impresionant.
Cine este și cum arată soția lui Dan Barna. Olguța Dana Totolici îi este alături de 14 aniCine este și cum arată soția lui Dan Barna. Olguța Dana Totolici îi este alături de 14 ani

Cine este Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna

Olguța Totolici ocupă funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, de aproximativ 9 luni, la OMV Petrom, companie în cadrul căreia activează de peste 11 ani. Anterior, Olguța Totolici ocupa funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, potrivit profilului de LinkedIn.

Soția lui Dan Barna ar fi colegă de muncă cu soțul Vioricăi Dăncilă, Cristinel Dăncilă, care lucrează în cadrul aceleași companii.

Soția lui Dan Barna a urmat cursurile Facultății de Drept, asemenea soțului ei. De asemenea, a făcut două mastere, dintre care unul la Paris, în cadrul Universității de la Sorbona. În plus, Olguța Totolici are și doctoratul în dreptul muncii la Universitatea Titulescu, precum și un MBA la Universitatea din Hull.

Dan Barna: „Soţia mea este un om grozav”

În cadrul unui interviu acordat lui Marius Tucă, Dan Barna a subliniat că soția lui constituie echilibrul său mental.

‘Soţia mea este un om grozav şi, din păcate, aloc puţin timp, prea puţin timp familiei şi ăsta este un lucru pe care mă tot chinui să-l repar, a declarat politicianul, conform Viva.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

3 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

4 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…

5 VIDEO „Omor 7-8, ultimul mi-l trag eu în cap“ / Apoi au venit mascații peste el și l-au săltat