Cine este tânăra fotomodel găsită moartă lângă spital. Mama spune că fiica ei a fost drogată și abuzată sexual

Cine este tânăra fotomodel găsită moartă lângă spital. Mama spune că fiica ei a fost drogată și abuzată sexual

Americanca Christy Giles (24 de ani) a fost găsită fără suflare în apropierea Spitalului Southern California din Culver City, primele indicii arătând faptul că trupul fotomodelului a fost abandonat acolo după o noapte de petrecere la care s-au consumat substanțe interzise.

Soțul lui Giles, Jan Cilliers, a susținut că a văzut un videoclip cu trei bărbați mascați îmbrăcați în negru care au ajuns la spital, unde au împins corpul tinerei dintr-o Toyota Prius fără numere de înmatriculare.

De asemenea, prietena ei, Hilda Marcela Cabrales-Arzola, în vârstă de 26 de ani, a fost lăsată la un spital separat, starea sa medicală fiind una extrem de gravă, fără activitate cerebrală.

Mama lui Christy Giles insistă că fiica ei a fost drogată și abuzată sexual înainte de a fi aruncată, pentru că a avut parte de antrenamente serioase de autoapărare de la tatăl ei, fost soldat în Irak.

„Fiicele mele au fost învățate cum să omoare o persoană cu un pix. S-ar fi luptat ca naiba”, a spus Dusty Giles.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…