Cine sunt cei doi români găsiți morți în salonul de tatuaje din Anglia

Cine sunt cei doi români găsiți morți în salonul de tatuaje din Anglia

Un cuplu de români a fost găsit mort într-un salon de tatuaje din Anglia, într-o presupusă crimă urmată de sinucidere. Zeci de prieteni și clienți ai celor doi au ținut să le prezinte un ultim omagiu, considerându-i o „pereche ideală”.

Cătălin M. și Ramona S., au fost găsiți morți într-un salon de tatuaje din orașul Canterbury luni seară. Anchetatorii au considerat moartea femeii de 35 de ani suspectă, potrivit Kent Live .

Cei doi lucrau la un studio de tatuaje și piercing-uri foarte popular în Canterbury. Potrivit presei locale, locuiau de câțiva ani în oraș și aveau un fiu împreună.

După descoperirea celor două cadavre, cel puțin opt mașini de poliție au ajuns în fața salonului, iar un elicopter a survolat zona.

Circumstanțele morții celor doi români sunt în curs de investigare, dar poliția din Kent a spus că „ofițerii nu caută pe nimeni în legătură cu cazul”, dând de înțeles că a fost o crimă urmată de sinucidere.

„La ora 17.19, luni, 11 aprilie 2022, ofițerii s-au deplasat la o adresă din Lower Bridge Street, unde un bărbat de 54 de ani și o femeie de 35 de ani, care se cunoșteau, au fost declarați decedați la fața locului. Ancheta privind circumstanțele în care s-au produs decesele este în desfășurare. Cu toate acestea, ofițerii nu caută în prezent pe nimeni în legătură cu ancheta”, a declarat un purtător de cuvând al poliției.

Oamenii care i-au cunoscut pe cei doi sunt șocați de cele întâmplate. Mark Fawcett-Jones, proprietarul unei afaceri aflate în apropiere, a declarat pentru presa locală: „Era un cuplu drăguț. Erau aici de câțiva ani. Erau foarte amabili și liniștiți”.

Cei doi erau foarte apreciați pentru munca și talentul lor în comunitate.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro