Cine sunt româncele care au relații cu cei mai bogați milionari ai lumii

Cine sunt româncele care au relații cu cei mai bogați milionari ai lumii

Case și mașini luxoase, vacanțe scumpe în locuri exotice, haine și bijuterii ale celor mai mari brand-uri. Sunt lucruri la care multe femei visează, dar puține ajung să și le permită. Mai multe românce au reușit să își clădească sau să își consolideze succesul grație relațiilor personale, cu bărbați milionari. Însuși fiul moștenitor al imperiului Ferarri este căsătorit cu o româncă.

Actrița Lavinia Postolache FOTO Instagram

Șase românce pot spune că au tras lozul norocos, în privința partenerului de viață. Au știut să cucerească atât inimi, cât și...averi impresionante. Poveștile lor au făcut înconjurul lumii, după ce au apărut la braț cu bărbați foarte bogați.

Cele șase românce și partenerii lor milionari

1. Lavinia Postolache (34 ani - Pitești) și multimilionarul francez Jimmy Esebag

Lavinia Postolache și Jimmy Esebag

Lavinia Postolache și Jimmy Esebag

Piteșteanca, stabilită în Statele Unite încă din anul 2009, a cucerit lumea prin frumusețea sa. Absolventă a New York Film Academy, actrița se mândrește cu titlul „Miss World România” în 2010.

În 2016, Lavinia a jucat în pelicula „Demonul de Neon”, unde Keanu Reeves are rol principal. În urmă cu doi ani, focoasa brunetă a obținut și primul său rol principal la Hollywood, în producția „False Colours”, regizată de William Norton. De-a lungul timpului, Lavinia Postolache a mai apărut în filme precum „Muse”, „Alpha-1” sau în serialul „BloodLands”.

Fosta Miss World România s-a cuplat multimilionarul francez Jimmy Esebag (66 ani), căruia i-a dăruit și un copil. Omul de afaceri este preşedintele „Americas Licensing Holding Group”, companie ce deţine drepturi ale brandului „Playboy” şi acţionar al Elite Modeling.

2. Anca Verma (35 ani - Galați) și miliardarul indian Abhishek Verma

De la o poveste de Hollywood, ne mutăm la una de Bollywood. Anca Verma (fostă Neacșu) trăiește în India, acolo unde l-a cunoscut și cucerit Abhishek Verma, un om de afaceri de succes.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2006 și au împreună o fată. Familia trăiește într-un palat luxos, unde mobilierul este poleit cu aur și călătorește cu Orient Express. Abhishek Verma, soțul româncei, provine dintr-o familie cunoscută în India și a devenit bogat prin intermediul companiei sale de vânzare de armament. Tatăl său, Shrikant Verma, a fost ziarist, până când Indira Ghandi i-a oferit posibilitatea de a deveni parlamentar. Mama lui Abhishek, Veena Verma, a fost şi ea parlamentar indian peste 14 ani, amândoi fiind oameni cu o influență greu de egalat.

Anca este absolventă a Universității din Galați, cu o diplomă de master în domeniul ingineriei. După ce s-a retras din activitatea de fotomodel, a lucrat la Atlas Telecom Network Romania, unde ajunsese să ocupe funcția de Director General Adjunct pentru operațiunile din București.

3. Anca Faur (63 ani - Deva) și fostul astronaut Buzz Aldrin

Anca Faur și Buzz Aldrin FOTO Twitter

Anca Faur și Buzz Aldrin FOTO Twitter

Soțul Ancăi Faur este fost astronaut. Căsătoria dintre cei doi a avut loc chiar de ziua bărbatului, la cea de-a 93-a aniversare a sa. Ceremonia a fost una restrânsă, la Los Angeles.

Anca Faur, s-a născut la Deva, a absolvit Facultatea de Tehnologie Chimică din cadrul Politehnicii din Timișoara, în 1983, după care a obținut titlul de doctor în inginerie chimică, la Universitatea din Pittsburgh.

A mai fost căsătorită o singură dată și are un băiat din acel mariaj. În schimb, soțul său a mai fost însurat de trei ori și are trei copii: James, Janice şi Andrew, din prima căsătorie cu Joan Archer.

Aldrin a fost de trei ori în spaţiu în timpul carierei sale şi a fost pilotul Modulului Lunar Eagle pentru misiunea Apollo 11, din 1969. A păşit pe suprafaţa lunii la 19 minute după Neil Armstrong, pe 20 iulie 1969. Dintre cei trei astronauţi aflaţi în misiunea Apollo 11, el este singurul care mai trăiește.

4. Iasmina Milutinovici (32 ani - Timișoara) și americanul Bradford Aaron Hill

Iasmina Hill este o româncă originară din Timișoara cu o poveste parcă desprinsă din filme. Femeia a început să își trăiască visul american în urmă cu cinci ani şi jumătate. De partea cealaltă a oceanului, tânăra s-a îndrăgostit de un milionarul Bradford Aaron Hill, administrator al celui mai important obiectiv turistic din SUA: Statuia Libertăţii.

Iasmina și soțul său, în vârstă de 65 de ani au împreună au doi băieței: David Milan (2 ani) și Michael (4 ani). Bradford mai are trei copii din căsniciile anterioare, doi gemeni de 18 ani și o fată de 28 de ani.

5. Romina Gingașu (32 ani - București) și Piero Ferrari, fiul legendarului Enzo Ferrari

Averea Ferrari a ajuns și pe mâinile unei românce. Este vorba despre Romina Gingașu, căsătorită cu moștenitorul imperiului Ferrari, unde duce o viață de prințesă. Ea a ajuns să se implice activ într-o lume a bărbaților și a mașinilor.

Tânăra de 32 de ani s-a căsătorit, în 2021, cu fiul legendarului Enzo Ferrari, după ce în 2019 acesta a divorțat de Floriana Nalin. Căsnicia lor a avut o durată de 50 de ani. Romina Gingașu a absolvit cursurile Academiei Tehnice Militare, iar mai apoi s-a specializat și în marketing și vânzări.

De altfel, grație acestor cursuri a pus mâna pe un job prin intermediul căruia l-a cunoscut, în 2016, pe miliardarul italian de 77 de ani. Ea lucra, la vremea respectivă, la o companie care vindea avioane private de lux.

6. Ela Arjandas (31 ani - Satu Mare) și spaniolul Anil Arjandas, supranumit „regele bijuteriilor”

Ela Mois era un fashion blogger în devenire în momentul în care l-a cunoscut pe Anil Arjandas. Î

ntr-un interviu pentru presa internațională, Ela mărturisea că, încă din copilărie, a fost pasionată de modă și bijuterii. În prezent, tânăra din Satu Mare deține funcţia de director al magazinelor internaţionale Anil Arjandas Jewels.

Ela și Anil Arjandas se scaldă în lux și duc o viață la care mulți doar visează. Cei doi sunt împreună de șapte ani și au un băiețel.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...