Cine sunt Titi „Patru Mâini” și Antonio Andrușceac, parlamentarii AUR care l-au evacuat de la prezidiu pe liberalul Florin Roman

Cine sunt Titi „Patru Mâini” și Antonio Andrușceac, parlamentarii AUR care l-au evacuat de la prezidiu pe liberalul Florin Roman

Deputatul liberal Florin Roman, care a încercat să conducă ședința de joi a Parlamentului, a fost evacuat de la prezidiu prin intervenția a doi parlamentari AUR, chemați de liderul George Simion. Cei doi parlamentari sunt Antonio Andrușceac și Titi Stoica, poreclit și Titi ”Patru Mâini” pentru votul dublu la bugetul de stat.

Titi Stoica (39 de ani) este absolvent de liceu și a lucrat ca șef de stație de metrou, bodyguard, ofițer de securitate și ajutor de bucătar în Londra, unde a și trăit în ultimii zece ani. El a ajuns pe primul loc al listelor de candidați AUR Timiș datorită prietenei cu George Simion, copreședintele AUR.

Stoica este fanul echipei de fotbal Poli Timișoara și a declarat într-un interviu pentru Fanatik că l-a cunoscut pe George Simion prin intermediul peluzei, ambii fiind membri ai fenomenului ultras din galeriile echipelor de fotbal. Vezi aici CV-ul complet al lui Titi Stoica

În martie 2021, deputatul Titi Stoica a fost unul dintre parlamentarii care au votat la două mâini în Parlament la votul pentru bugetul de stat. Stoica a declarat atunci pentru Adevărul că „nu este absolut deloc în regulă” ce a făcut. Din acel moment, în Parlament a început să i se spună Titi ”Patru Mâini”.

Al doilea parlamentar AUR care a contribuit la evacuarea lui Florin Roman este Antonio Andrușceac, chestorul Camerei Deputaților. El a fost membru USR Sectorul 4 și a vrut să candideze la primăria , dar candidaturade sector sa a fost invalidată de Biroul Național al USR, două dintre motive fiind faptul că a susținut referendumul pentru familia tradițională, dar și colaborarea strânsă cu actualul primar al sectorului 4.

Antonio Andrușceac a fost consilier local USR în Sectorul 4 și a devenit unul dintre cei mai controversați lideri USR din cauza poziționărilor sale despre femei și pro-referendumul pentru familie. ”Toate femeile sunt făcute pentru a fi soții și mame, iar frustrările nu se ascund în carieră” – e una dintre afirmațiile lui Andrușceac pe Facebook, ștearsă între timp.

În 2020, Andrușceac a plecat din USR și s-a înscris în AUR, devenind parlamentar. El are experință de manager în domeniul imobiliarelor și are experiență de activist civic: Masa Creștină – voluntariat Casa Spiridonia din sectorul 4 și un alt proiect, implementat împreună cu Mănăstirea Pasărea, de susținere financiară a elevelor cu probleme materiale, olimpice și cu rezultate bune la învățătură.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...