Ciolacu: Am comandat o Dacia electrică; o să fie printre primele 10 Dacii electrice din România

Ciolacu: Am comandat o Dacia electrică; o să fie printre primele 10 Dacii electrice din România

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că a comandat pentru partid o maşină Dacia electrică şi va încerca să ia câte un astfel de autoturism pentru toate filialele.

"Am decis că există o vineri verde şi împreună cu domnul primar Băluţă, astăzi, am venit cu Zoe (o maşină electrică - n.r.), am împrumutat-o pe Zoe. Data viitoare o să venim cu propria noastră Dacie electrică, am comandat-o şi o să fie printre primele 10 Dacii electrice din România. Sper ca şi domnii primari, şi încurajez autorităţile locale, să cumpere astfel de maşini electrice, mai ales maşinile electrice produse în România", a spus Ciolacu, la sediul central al PSD.

El a adăugat că Dacia electrică va fi cumpărată din banii partidului, din cotizaţii şi a menţionat că nu ştie cât costă.

"E cea mai ieftină de pe piaţă, e maşină electrică făcută la noi, la Mioveni. E prima achiziţie, că nu au decât un lot restrâns şi apoi o să încercăm să luăm în toate filialele câte o Dacie electrică", a afirmat Ciolacu.

PSD a organizat vineri evenimentul "Adevărata Vineri verde", în cadrul căruia mii de membri şi simpatizanţi ai PSD, din toată ţara, vor merge la serviciu sau îşi vor duce copiii la şcoală folosind mijloace nepoluante sau transportul în comun. AGERPRES/


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”