Ciolacu despre prezenţa altor forţe politice alături de PSD la parlamentare: Doar prin fuziuni

Ciolacu despre prezenţa altor forţe politice alături de PSD la parlamentare: Doar prin fuziuni

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că singura variantă în care alte forţe politice ar putea să candideze alături de social-democraţi la alegerile parlamentare ar fi "eventuale fuziuni".

Întrebat, după şedinţa conducerii partidului, dacă PSD va candida singur la parlamentare, Ciolacu a răspuns: "Doar dacă vom avea eventuale fuziuni. Nu mai avem alianţe".

El a menţionat că există discuţii în acest sens: "Avem discuţii cu toţi liderii politici".

"Am avut multe discuţii cu domnul Tăriceanu şi îl respect în continuare pentru demnitatea dânsului. Este un om politic chiar demn", a spus Ciolacu.

Potrivit acestuia, în şedinţa de luni a Consiliului Politic Naţional, s-a decis ca PSD "să nu reconfirme" protocolul de colaborare cu formaţiunea politică a lui Gabriel Oprea.

"Era un protocol din noiembrie anul trecut, semnat de către fosta doamnă preşedinte Viorica Dăncilă cu domnul general Oprea (...) de a ceda PSD trei senatori şi cinci deputaţi în listele PSD. (...) Cu unanimitate de voturi, colegii mei au decis să nu reconfirmăm acest protocol de colaborare", a explicat Marcel Ciolacu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 De citit!

4 Fenomen straniu în SUA

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…