Ciolacu: Guvernul va fi dat în judecată în cazul desfiinţării Fondului de Dezvoltare şi Investiţii

Ciolacu: Guvernul va fi dat în judecată în cazul desfiinţării Fondului de Dezvoltare şi Investiţii

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat luni că Guvernul va fi dat în judecată în cazul desfiinţării Fondului de Dezvoltare şi Investiţii.

Întrebat dacă PSD va da în judecată Guvernul sau dacă va sprijini primarii în acest sens, în cazul desfiinţării Fondului de Dezvoltare şi Investiţii, Marcel Ciolacu a răspuns afirmativ.

"Categoric. Nu pot să vă dau detalii, pentru că nu am început şi nu văd o decizie a Guvernului. Chiar ne facem că nu vedem ce se întâmplă la Guvern? Chiar ne facem că nu vedem câte ilegalităţi se fac într-un timp atât de scurt, de 60 de zile, la Guvern? Noi nu avem ordonanţa cu reorganizarea Guvernului şi ei funcţionează de 60 de zile. Sunt zeci de prefecţi numiţi ilegal. S-a dat o rectificare acum câteva zile ilegală. Luaţi hârtiile venite de la Guvern cu privire la plafoane şi veţi citi acolo foarte clar. Ministrul Finanţelor, domnul Cîţu, împreună cu primul ministru, semnează aceste plafoane, specificând: nu se fac decât două rectificări şi sub nicio formă în decurs de 60 de zile. Au făcut trei rectificări, două în decurs de 60 de zile. Este o încălcare a legii", a spus Marcel Ciolacu, într-o declaraţie de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD. AGERPRES/ (A - autor: Irinela Vişan, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front