Ciolacu: Toţi aleşii locali din PSD vor să vină la Palatul Cotroceni să protesteze

Ciolacu: Toţi aleşii locali din PSD vor să vină la Palatul Cotroceni să protesteze

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că aleşii locali ai partidului vor să vină la Palatul Cotroceni să protesteze, pentru că sunt nemulţumiţi de fondurile care le-au fost alocate în bugetul pe acest an.

"Au venit acum cu o anexă la proiectul bugetului de stat prin care s-au alocat aproximativ 380 de milioane de lei numai către cele trei formaţiuni politice care creează actuala coaliţie. Cu ce sunt de vină oamenii care trăiesc într-o administraţie câştigată de PSD? 20 de judeţe să nu primească niciun ban fiindcă sunt administraţii ale PSD. Asta e normalitatea pe care ne-o invoca preşedintele României prin Guvernul său? Nu e preşedintele Iohannis şi preşedinte la Buzău, sau la Teleorman, sau la Botoşani? Toţi aleşii locali din partid, în acest moment sunt dezbateri cu toţi preşedinţii, vor să vină la Bucureşti, să îşi pună eşarfele, să vină, culmea, nu vor să vină la Palatul Victoria, vor să meargă la Palatul Cotroceni fiindcă preşedintele ar fi trebuit să sesizeze aşa ceva. Niciodată nu s-a făcut asta în România", a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă susţinută după şedinţa conducerii PSD.

El a adăugat că "devine o practică" din partea guvernelor de dreapta să se emită anexe la bugetul de stat fără să se ţină cont de vreun criteriu.

"Este infracţiune.(...) Nimeni nu şi-a permis până acum aşa ceva. Au existat negocieri între formaţiunile politice, indiferent dacă erai la putere sau în opoziţie, pentru trecerea anumitor amendamente, cum e Aeroportul de la Braşov, liderii politici discutau, este un obiectiv naţional, trebuie să continue lucrările (...), se venea cu un amendament", a afirmat Ciolacu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

4 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

5 Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București