Cioloș, ce țăran! A așteptat să se facă verde la semafor!

Cioloș, ce țăran! A așteptat să se facă verde la semafor!

Dacian Ciolos, aflat la Timisoara, unde s-a intalnit cu omologul sau sarb, surprinde din nou printr-un gest de normalitate. Dupa intalnirea oficiala de la Palatul Administrativ, cei doi premieri au fost invitati la masa, la restaurantul Amphora, aflat in Bastionul Therezia. Spre surprinderea si agitatia soferilor din alaiul de masini oficiale si SPP-iste, pregatiti pentru transport, Ciolos si invitatii din Serbia au decis sa mearga pe jos, informeaza Adevarul.

La intersectia bulevardului Revolutiei cu strada Hector, politistii de la Rutiera erau la treaba. Atunci cand oficialii au ajuns la capatul strazii, politistii au oprit masinile aflate in trafic, asa cum se intampla in cazul demnitarilor romani, care s-au obisnuit sa aiba “unda verde”. Masinile au oprit. Insa Ciolos si Vucici nu aveau de gand sa traverseze, pentru simplul motiv ca semaforul era pe culoarea rosie.

Cu un gest discret, Dacian Ciolos a facut semn masinilor oprite de cei de la Rutiera sa treaca. Aceeasi reactie a avut-o si premierul sarb Alexander Vucici.

Cei doi prim-ministri au asteptat sa se faca verde, iar apoi au traversat strada.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

5 Ursul-fantomă din Iași „rupe internetul”