Cioloș, discuții APRINSE pe Facebook despre ALEGERI și NAȚIONALĂ!

Cioloș, discuții APRINSE pe Facebook despre ALEGERI și NAȚIONALĂ!

Discuții aprinse despre alegeri și fotbal între Dacian Cioloș și o parte dintre fanii săi pe contul de Facebook ! Dacian Cioloș a asistat, din tribuna oficială, la meciul de deschidere al Euro 2016 dintre Franța și România. În ciuda faptului că francezii au câștigat, Cioloș a ținut să felicite naționala și le-a transmis un mesaj de încurajare tricolorilor:

„HAI ROMÂNIA!! Suporterii Noștri pe Stade de France!

Sigur, scorul poate să ne nemulțumească, dar Băieții au jucat foarte bine și trebuie încurajați să meargă cu multă încredere mai departe. Pentru că SE POATE!

Și maiales cu suporteri români cum au fost cei din această seară pe Stade de France. SUPERBI! Români fără complexe care și-au încurajat echipa până la capăt.”

Această postare a stârnit imediat reacția unui român indignat de fraudele de la alegerile locale. Care i-a reproșat premierului că Țara arde și baba se piaptănă:

„Țara arde şi baba se piaptănă. Ar trebui să vă preocupe dispariția voturilor acum. Sunt curios dacă nu erați premier, oare mai mergeați la meci??? Susținerea echipei naționale dă bine la c.v. cum s-ar spune... eh.
Country is burning brush and baba. You should be worried about the disappearance of votes now. I'm curious if you were prime minister, is the game??? Mergeați Supporting National Team looks good on the resume. As they say... Eh.”

Dacian Cioloș i-a răspuns prompt: 

„Susținerea echipei naționale e o chestiune de simțire interioară în primul rând. Nu știu cât de bine dă (un exemplu e chiar reacția dumneavoastră), dar în astfel de cazuri prefer să fac ceea ce mă îndeamnă inima.
Cât despre număratul voturilor, sigur că sunt preocupat de orice potențial derapaj al democrației, doar că în responsabilitatea de organizare a alegerilor, această parte legată de numararea voturilor ține de Biroul Electoral Central. Apropo de "țara arde", vreau să vă spun că românii care au fost pe Stade de France au fost un adevărat vulcan, mândrii de o echipă care a jucat foarte bine în fața echipei gazda care e și o favorită la acest campoinat. Eu unul sunt foarte mândru de ce au făcut în acest prim meci.”

Iată o parte din postările de pe contul de Facebook al premierului: 

Costel Calin Țara arde şi baba se piaptănă. Ar trebui să vă preocupe dispariția voturilor acum. Sunt curios dacă nu erați premier, oare mai mergeați la meci??? Susținerea echipei naționale dă bine la c.v. cum s-ar spune... eh. 

Ana-Maria Manof Daca nu mergea la meci ieseau voturile la numar? Le numara personal sau ce? Parca v-ati tampit toti! Mai mancati pana ies la numar? O bere mai da careva pe gat? La munca mai merge careva? Furnizorii au sistat facturarea sau ce mama dracu?! Viata e form.. 

Costel Calin Astea sunt aspecte foarte grave, nu au legătură cu berea, cârnații ş.a.m.d. Dacă tu gândeşti astfel nu înseamnă că ne-am tâmpit cu toții. Şi dacă majoritatea este tâmpită cum zici, cine are dreptate?
 
Niculesei Iulian Fiecare lucrul la timpul lui !! 

Gabriela Anghelescu mandra cu un asa PREMIER! 

Mihai Nicolae Omul era oricum în vizită oficială în Franța, nu s-a dus special pentru meci. Aşa că vorbiți aiurea toți care căutați un motiv să criticați. 

Dacian Cioloş Susținerea echipei naționale e o chestiune de simțire interioară în primul rând. Nu știu cât de bine dă (un exemplu e chiar reacția dumneavoastră), dar în astfel de cazuri prefer să fac ceea ce mă îndeamnă inima.
Cât despre număratul voturilor, sigur ...

 Niculesei Iulian Dacian Cioloş Exact cum am spus ..fiecare lucru la timpul lui !!!::))
Niculesei Iulian Va felicit si va sustin ori unde si oricum !! 

Diana Koblicika Mie mi s- a parut foarte inspirat sa- l vad pe d- nul Ciolos la meci. De ce nu? Hollande a fost acolo pt Franta! Echipa Romaniei are nevoie de suporterii romani.... Cine daca nu Ciolos? Respect d- nule prim ministru! 

Denis Reimann Dacian Cioloş canditiva mai bine va rog la sutele de mii de copii care se culca seara nemancati si la saracia din Romania---!!!va venii ziua cand poporul se va rascula si va fi jale cu totii hotii din Parlament si guvern--- 

Corneliu Corneliu Voinea La ce echipă și antrenor avem, se vor distra francezii cu noi.
Poate să fie și tata lui Cioloș în tribună. 

Dacian Cioloş Pot să vă asigur că nu s-au distrat deloc francezii cu românii pe teren. Oficialii francezi din tribune au cam tremurat până în ultima clipă și au apreciat în mai multe rânduri apărarea noastră, ca fiind una dintre cele mai bune dintre echipele calificate la acest turneu. Președintele FIFA, lângă care am stat la acest meci, a fost plăcut surprins de apărarea, incisivitatea și energia echipei noastre.

 Niculesei Iulian Dacian Cioloş Perfect ..asa e.. sa nu ne parasiti niciodata 
 
Niculesei Iulian Corneliu Corneliu Voinea si daca venea cloaca psd sau ..mata cu neamuri cu tot era ..0-3 pt Romania,nuu?
Corneliu Corneliu Voinea 1-2= zero puncte.
Încă două jocuri în care adversarii tremură și ne bat cu 2-1 și îi așteptăm repede la Otopeni

Corneliu Corneliu Voinea Domnule Niculesei ce are sportul cu politica?
Echipa e slabă, pentru că atât poate acum România în domeniul ăsta.
Patriotismul nu are de aface cu microbismul de doi lei.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu