Cioloș îi DĂ ÎN CAP lui Dragnea cu „PIETROIUL” lui Brâncuși

Cioloș îi DĂ ÎN CAP lui Dragnea cu „PIETROIUL” lui Brâncuși

Dacian Ciolos scrie duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca "In timp ce domnul Liviu Dragnea nu mai poate de soarta Cuminteniei Pamantului' - nicio grija, domnule Dragnea, procesul de achizitie decurge firesc, conform legii, pentru ca acest guvern nu stie sa faca lucrurile altfel si nici nu vrea sa invete de la PSD - la Guvern, 'postacii' (citat Liviu Dragnea) lucreaza."

Liderul PSD Liviu Dragnea declarase sambata seara, la RTV, ca Guvernul Ciolos ar trebui sa "plateasca" dupa alegeri pentru "Cumintenia Pamantului", pentru faptul ca Romania a pierdut "miliarde de euro" fonduri europene, pentru subventiile intarziate din agricultura sau pentru nereducerea preturilor la medicamente cu 35%. Dragea a sustinut ca "se pare ca procurorii au ridicat deja documente de la Ministerul Culturii, pe Cumintenia Pamantului":

"Cumintenia Pamantului, acolo este o poveste atat de intortocheata, atat de neclara, multi spun ca este cu iz penal, incat imi vine greu sa cred ca acolo nu se vor face cercetari. Din ceea ce am inteles eu - nu am aceasta informatie confirmata - se pare ca procurorii au ridicat deja documente de la Ministerul Culturii, pe Cumintenia Pamantului. In al doilea rand, fonduri europene. Romania a pierdut miliarde de euro in acest an. Este vorba de un prejudiciu urias (...). Subventiile intarziate la agricultura pentru fermieri (...), nescaderea preturilor la medicamente cu 35% (...), Hotararea de Guvern prin care s-a crescut pretul la medicamente in detrimentul producatorilor romani, dar in avantajul distribuitorilor...", a afirmat Liviu Dragnea.

Dacian Ciolos mai scrie, duminica, pe Facebook, ca "zeci de specialisti IT, bursieri si voluntari, muncesc de zor pentru a face mai accesibil hatisul birocratic din administratia noastra, pentru a elibera statul din captivitatea unor firme care au incheiat contracte strambe pe vremea guvernului PSD. Mai jos, cateva vesti despre cum avanseaza proiectele #GovITHub".

"Sper sa avem posibilitatea sa continuam acest mod de lucru si in anii care vin, cu solutii IT simple, inovatoare, in interesul oamenilor. Sistemele IT pot fi dezvoltate si altfel decat s-a facut de multe ori pana acum, cand s-au irosit banii tarii pentru firme de partid, prieteni si parteneri politici proprietari de televiziuni ;)", incheie primul ministru.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”