Cioloș îl calcă-n picioare pe Andrei Caramitru: Nu mă reprezintă

Cioloș îl calcă-n picioare pe Andrei Caramitru: Nu mă reprezintă

Cioloș îl calcă-n picioare pe Andrei Caramitru: Nu mă reprezintă. Dacian Cioloș, președintele PLUS, a declarat joi seară la Digi24 că declarațiile controversate ale lui Andrei Caramitru, membru în USR, nu îl reprezintă. El a făcut această precizare în contextul afirmațiilor tot mai nepotrivite ale ministrului demis al Finațelor, Eugen Teodorovici, relatează  Digi24.ro

„Domnul Teodorovici joacă teatru, eu îl cunosc de când era un funcționar în Ministerul Fondurilor Europene și eu dădeam o mână de ajutor la Ministerul Agriculturii, era în 97-98”, a spus Dacian Cioloș, joi seară, cu privire la declarațiile controversate din ultimele zile ale ministrului demis al Finanțelor.

„Evident (că nu sunt de acord de principiu, n.red.), după părerea mea nu asta înseamnă să fii politician”, a completat el.

Jurnalistul Claudiu Pândaru i-a spus însă că există și în USR-PLUS un astfel de politician: Andrei Caramitru. „Nu știu dacă e politician. E înscris în partid, asta nu înseamnă că e politician”, a intervenit Cioloș.

Președintele PLUS a menționat că nu îl vede pe Andrei Caramitru ca o voce de partid.

„Eu nu îl văd ca pe o voce și domnul Caramitru nu mă reprezintă pe mine. Opiniile dânsului nu sunt și opiniile mele și eu nu mă simt deloc responsabil de declarațiile pe care le face”, a completat Dacian Cioloș.

În ceea ce-i privește pe Teodorovici și Caramitru, el a spus că „alegătorii să nu-i voteze dacă vor candida”.

„Cât timp îi vom scoate în evidență, chiar dacă domnul Caramitru nu-i ales de nimeni, nu a candidat, dar eu îl văd în mass media mai des decât politicieni care și-au asumat un mandat și care fac declarații pe baza responsabilității politice pe care o au, în baza unui vot. Domnul Caramitru nu și-a asumat acest vot, își exprimă un punct de vedere, oricine poate. La domnul Teodorovici e altceva, dânsul a candidat, e în Parlament”, a spus Dacian Cioloș.

La precizarea jurnalistului legat de diferența dintre statutul celor doi, președintele PLUS a subliniat că „la domnul Teodorovici e grav pentru că a primit un mandat din partea alegătorilor și își bate joc de acest mandat”.

 Andrei Caramitru: „După ce l-au arestat pe Dragnea ca sa calmeze poporul, vor sa păstreze toate nenorocirile pe care le-a făcut pentru ei și sa închidă orice urmă de libertate și de speranță pentru noi.”

Cine sunt „l-au arestat pe Dragnea”, statul paralel?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!