Cioloş îl UMILEȘTE pe Ponta: Sunt vândut Bruxelles-ului? Nu eu am primit o listă cu ce trebuie să fac din partea lui Barroso!

Cioloş îl UMILEȘTE pe Ponta: Sunt vândut Bruxelles-ului? Nu eu am primit o listă cu ce trebuie să fac din partea lui Barroso!

Dacian Cioloş a lansat luni dimineață, la Adevărul LIVE, o ironie acidă la adresa criticilor Propagandei PSD lovind în fostul premier de tristă amintire al României, Victor Ponta: Sunt vândut Bruxelles-ului? Nu eu am primit o listă cu ce trebuie să fac din partea lui!

Dacian Ciolos: In Teleorman, judet condus de Dragnea, avem cei mai multi asistati sociali, oare de ce?

"In judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai multi asistati sociali. Acolo nu se dezvolta economia, oare de ce?", a spus premierul Dacian Ciolos luni, la Adevarul Live.

Premierul a vorbit in interviu despre modul in care sunt cheltuiti banii pe ajutoare sociale, dar si despre implicarea statului in economie.

Cioloș: Nu-l cunosc pe Soros, întrebați la PSD

Întrebat de jurnaliștii de la Adevărul Live despre legătura cu miliardarul George Soros, Cioloș a răspuns că nu-l cunoaște personal, dar că o serie de miniștri din Cabinetul Victor Ponta, inclusiv fostul prim-ministru, s-au fotografiat alături de el și au discutat cu acesta.

"Legat de dl Soros, eu nu-l cunosc pe acest domn, n-am avut niciodată de a face cu dânsul. Am văzut că premierul Ponta și alți miniștri PSD s-au fotografiat cu dl Soros, au discutat cu el. Faptul că sunt oameni în acest Guvern care vin din societatea civilă și care au demonstrat că multe ONG-uri sunt mult mai eficiente, nu știu dacă asta înseamnă să fi vândut străinilor", a declarat Cioloș.

Ciolos: In ultimii cinci ani, statul a cheltuit 3 miliarde de lei pe platforme IT, cei mai multi bani s-au dus la 12-13 companii

Un raport al Corpului de Control arata ca in ultimii cinci ani statul roman a cheltuit trei miliarde de lei pentru platforme IT, dintre care multe nu functioneaza, a declarat premierul Dacian Ciolos luni la Adevarul Live.

"Cei mai mari beneficiari sunt 12-13 companii care au castigat cam toate contractele", a spus Ciolos, care a anuntat ca raportul va fi facut public in curand.

"Mare parte din aceste platforme nu sunt folosite, unele nu sunt operationalizate. Cetateanul inca nu simte in calitatea serviciilor publice. Experienta la Guvern arata ca se pot face lucruri de impact cu costuri rezonabile", a mai spus Ciolos.

Premierul Dacian Cioloş vorbeşte, la Adevărul Live, despre cum ar arăta România în următorii patru ani dacă el ar rămâne la Palatul Victoria, colaborarea cu PNL şi USR, dar şi despre cum îşi va apăra proiectele de criticile venite din partea PSD şi ALDE.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria