Cioloș scoate CARACATIȚA Ponta din consilii de administrație și supraveghere

Cioloș scoate CARACATIȚA Ponta din consilii de administrație și supraveghere

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de miercuri sapte memorandumuri privind numirea unor secretari de stat in functii de membri ai unor consilii de administratie la companiile de stat si de membri ai consiliilor de Supraveghere ai unor fonduri de garantare. 

Florin Tunaru, vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, va fi numit membru al Consiliului de Supraveghere al Fondului Roman de Contragarantare S.A. Pe aceeasi functie va fi numit si Bogdan Puscas, presedinte cu rang de secretar de stat al Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice. Tot in Consiliul de Supraveghere al Fondului Roman de Contragarantare va ajunge memebru Dragos-Nicolae Pislaru, consilier de stat in cadrul cancelariei prim-ministrului.

Paul Gheorghiu, director Cabinet Prim-ministru, cu rang de secretar de stat in cadrul cancelariei prim-ministrului, va fi numit membru al consiliului de administratie al Fondului National de Garantare pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii S.A-IFN.

Daniel Diaconescu, vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, va avea si calitatea de membru al Consiliului de administratie al Companiei Nationale Loteria Romana -S.A

De asemenea, Aristotel Marius Jude, secretar de Stat la Ministerul Energiei, va fi numit membru in Consiliul de Administratie al Societatii Nationale de Gaze Naturale Romgaz SA Medias

Vlad Vasiliu, secretar de Stat la Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, va fi membru in Consiliul de Administratie al Societatii GDF SUEZ Energy Romania SA (Engie Romania SA).


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...